Перша ліга. "Олександрія" - "Фенікс-Іллічівець" 2:1. Кураж "Олександрії" триває

24 марта 2010, среда. 21:52


"Олександрія" - "Фенікс-Іллічівець" 2:1

Голи: Локтіонов 7, Колеснік 8 - Луценко 90+3

Ще перед стартом матчу в Олександрії гра обіцяла бути цікавою, адже очки, набрані на початку весняної частини сезону, для кожної з цих двох команд можуть відіграти вирішальну роль. Але, як показав початок зустрічі, ПФК «Олександрія» більше налаштувався на гру, тим паче, перші два матчі в цьому році команда Шарана виграла, та ще й в кого – у «Волині» та «Нафтовика». Тому вже з перших хвилин ПФКА взяв ініціативу в свої руки (точніше, ноги), і вже на другій хвилині Локтіонов міг відкрити рахунок, але м’яч пролетів в лічених сантиметрах від ближньої стійки. Утім, гол не змусив себе довго чекати, і на сьомій хвилині все той же Локтіонов після прострілу з правого флангу загнав шкіряного в сітку воріт Литовченка. Не встиг «Фенікс» розіграти м’яч у центрі поля, як «Олександрія» на куражі подвоїла рахунок зусиллями Колесніка, який добив м’яч після удару гравця ПФКА. Але навіть після двох забитих голів «Олександрія» не заспокоїлася, й продовжувала атакувати,особливо активним був лівий фланг «городжан» (як часто називають олександрійців у ЗМІ), який не давав відпочивати захисту іллічівської команди. На 12-й хвилині Локтіонов міг вже оформляти дубль, але Литовченко був на місці.

Упродовж першого тайму «Фенікс» намагався грати на контратаках, але рідкісні спроби підібратися до воріт «Олександрії» не увінчувалися успіхом. У свою чергу, ПФКА не зменшував обертів і продовжував атакувати, розриваючи оборону команди з Іллічівця передачами врозріз. На середину тайма гра більше змістилася в центр поля, але контроль м’яча залишався за господарями, тому гравці «Фенікса» почали нервувати і фолити, й отримали дві жовті картки в першому таймі за грубу гру. На 29-й хвилині Локтіонов, який дуже старався в цьому матчі, знову отримав шанс забити, але не реалізував вихід сам-на-сам. Також запам’ятався удар Іващенка під час перспективного штрафного, але м’яч прилетів прямісінько в руки голкіпера «Фенікса».

Отже, загалом характеризуючи перший тайм, слід сказати, що обіцянки тренера «Олександрії» Володимира Шарана про атакувальний футбол уже з цієї весни виявилися чистою правдою: навіть забивши двічі, ПФКА не зупинився, і надалі нав’язучи свій сценарій гри.

Другий тайм почався з атак «Фенікса», але захисники «Олександрії» вчасно перекривали зони, не даючи простору іллічівцям. Витримавши нетривалий тиск, ПФКА повільно, але впевнено перевів гру в центр поля, і подальше протистояння команд було в’язким, з невеликою кількістю помилок. З часом лівий фланг городжан знову почав тероризувати оборону «Фенікса», і господарі створили ще пару небезпечних моментів. На 81-й хвилині відбулася, мабуть, єдина ефективна атака іллічівців – двічі вони впритул пробивали по воротах Паньківа, але кіпер «Олександрії» не підвів свою команду.

Кінець матчу пройшов у боротьбі в центрі поля,без особливих швидкостей. Але коли команди вже почали збиратися до роздягальні, арбітр призначив пенальті в ворота професійного футбольного клубу «Олександрія». Цей стандарт впевнено релізував Луценко, оформивши гол на 90+3 хвилині. Одразу після цього суддя і дав фінальний свисток, який зафіксував перемогу ПФКА з рахунком 2:1.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости