"Десна" продовжить грати в Києві?

25 марта 2010, четверг. 14:57


Обидва матчі, які чернігівська «Десна» мала провести навесні в Чернігові, відбулися на базі київського «Динамо» в Конча-Заспі. І якщо з другою динамівською командою домовилися про рокіровку полями (в квітні матч пройде в Чернігові замість Києва), то з ФК Львів матч першого кола був зіграний ще восени, а отже, мінятися чернігівцям було нічим.

Таким чином, «Десна» поки що не грала на очах власних вболівальників на домашньому стадіоні. Не факт, що зіграє й 3 квітня проти «Ниви» і 21 квітня проти «Динамо-2» (той самий матч, яким помінялися).

За словами президента ФК «Десна» Ігоря Ушарука, всі спроби домовитися з стадіоном, наштовхувалися на одну відповідь: нема коштів на розчистку поля. Натомість директор стадіону імені Ю.Гагаріна Олександр Овчаренко запевняє, що до нього ніхто з представників ФК Десна офіційно не звертався.

Пан Овчаренко також додав, що зараз розчищати сніг з поля буде неправильно, оскільки це лише зіпсує газон, а його потрібно готувати до матчу між жіночими збірними України і Угорщини в рамках відбору до Чемпіонату Світу-2011.

Цей матч відбудеться 21 квітня, в день, на який, згідно календаря, призначена гра «Десна»-«Динамо-2». Що ж стосується поєдинку проти «Ниви», який заплановано на 3 квітня, то відбудеться він лише за умови, якщо сніг сам розтане до того часу.

Ігор УШАРУК, президент ФК «Десна»:

- Я не бачу зацікавленості з боку влади, не відчуваю бажання підтримати чернігівській футбол. Нам навіть час від часу натякають, що в другій лізі грати значно дешевше. Так може нам на Чемпіонат області заявитися? Ми зараз в Чернігові навіть тренуватися не маємо де.

Олександр ОВЧАРЕНКО, директор стадіону імені Ю. Гагарина:

- У нас є замовлення Міністерства спорту на проведення 21 квітня футбольного матчу між жіночими збірними України і Угорщини, до якого ми готуємося. Якщо зараз прибирати сніг - це буде злочином по відношенню до газону.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости