Володимир Журавчак: "Львів" – команда Першої ліги!"

25 февраля 2012, суббота. 23:21


Головний тренер «синьо-золотої» команди коротко розповів про гру проти львівської «Погоні», кримський збір, а також охарактеризував двох новачків городян.

- Ми граємо матчі й одночасно придивляємось. Зараз наша команда виглядає дещо цікавіше, ми не зациклюємося на тому, аби був результат. Гравці отримують те навантаження, яке їм потрібно на даний момент. Граючи проти нас, навіть у товариських поєдинках, команди налаштовуються, адже ми – команда першої ліги. Дуже приємно, що не має таких спарингів, які даються дуже легко. Відношення до справи у наших футболістів непогане. Вони намагаються нав’язати боротьбу й виконувати те, що ми від них вимагаємо. Але трішки бракує швидкості в плані перехоплення м’яча, атаки, переходу з оборони в контратаку, проте, це є нормальним для того періоду, в якому ми зараз знаходимося. На зборах матимемо трав’яне поле, тому буде цікавіше. Плануємо зіграти п’ять контрольних ігор, шукаємо спаринг-партнерів.

- Чому збори проходитимуть саме в Криму, а не, наприклад, у Закарпатті?

- Ну, погода в Закарпатті й у Львові практично однакова. Ми знали, що в Куйбишево побудували три поля, непогані умови для проживання, транспорту не потрібно, бо все розташоване біля футбольного поля, і готель, і тренажерний зал. Тому можемо гарно попрацювати одинадцять днів. Ряд футболістів приїжджатимуть до нас на перегляд саме туди.

-Які позиціі потрібно підсилити?

- Наприклад, позиція правого захисника є проблематичною, також переглядаємо крайніх захисників. Будь-яка позиція потребує підсилення, а на футбольному полі відразу видно хто є сильнішим і конкурентнішим. Добре було б також, якби ми створили ще одну команду та задіяли її в Прем’єр лізі області, де могли б награвати нашу молодь.

- Охарактеризуйте, будь-ласка, новачків команди, які забили голи в останньому матчі.

- Микола Вольський швидкісний гравець, але в тактичному плані ще дуже і дуже багато потрібно працювати, але, як активний атакуючий півзахисник, він нас влаштовує. Цей футболіст володіє хорошим дриблінгом і швидкістю, а мінусом є те, що не повністю відпрацьовує в обороні, саме в цьому моменті потрібно буде попрацювати на тактичних заняттях індивідуально з ним, а також із всією лінією півзахисту. Потрібно, щоб вони не тільки швидко бігли в атаку й загострювали ситуацію біля воріт суперника, а й біля своїх воріт, в обороні, могли працювати теж. Щодо Петра Сідельника – він був у молодіжному складі «Металіста», і не те, що він там не підійшов, а просто прагнув ігрової практики. Він гравець є цікавий, звичайно, свою молодість він повинен ще пройти й перебудуватися, але ми у нього віримо.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости