Грицук: Нам не вистачає зіграності

22 ноября 2012, четверг. 22:14


21 листопада свій 25-й день народження святкував гравець ПФК «Олександрія» Василь Грицук. Отримавши привітання, іменинник поділився думками про рівень гри команди та розповів де планує провести майбутню відпустку.
- Хто тебе першим привітав?
- Першою привітала дружина, потім родичі і звичайно ж команда.
- У матчі проти «Динамо-2» ти показав одну з найкращих ігор за всю першість. Чого тобі не вистачає, аби постійно демонструвати такий рівень гри?
- Не вистачає налаштування на матч. І над цим треба серйозно працювати, адже треба певний час, щоби ввійти в гру.
- По знаку зодіаку ти скорпіон. Це якось впливає на твою гру?
- Звичайно, впливає. Адже мені важко впоратись зі своїми емоціями. Мене можна легко роздратувати і це може як допомагати, так і заважати. Тому потрібно контролювати себе під час матчу.
- Влітку ти вже другий раз перейшов до «Олександрії». Хто запросив тебе до команди?
- Це головний тренер команди Андрій Купцов. Коли я грав за «Нафтовик» він спостерігав за моєю грою, та й знайомі ми вже не перший рік, адже довгий час працювали разом.
- Скоріш за все завдання мінімум, яке ставив президент буде виконано. Але, враховуючи його амбітні плани, можливий варіант повернення до Прем’єр – Ліги. На твій погляд, над чим потрібно працювати, аби затриматись в Прем’єр – Лізі?
- Нам не вистачає зіграності. Не зважаючи на те, що наша команда зібралась буквально за місяць до початку чемпіонату, ми показуємо досить непогану гру. Дуже добре, що в нашій команді є поєднання молоді та досвіду. Вважаю, що Микола Миколайович поставивши таку задачу і не сподівався на той результат, який ми зараз маємо. Але нам потрібен час, щоби ми грали ще краще.
- Де ти плануєш провести майбутню відпустку?
- Я ще не визначився, але скоріш за все, я зі своєю сім'єю поїду до Єгипту. Тим паче, товариші по команді туди запрошують. Одним словом, буду відпочивати десь у теплих країнах.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости