Білоцерківський "Арсенал" перейменують на ФК "Київщина"

12 июня 2013, среда. 15:54


Перший заступник голови Київської обласної ФФ Олександр Тютюн запевнив, що "Арсенал" продовжить виступи на професіональному рівні.

- Олександре Яковичу, після домашньої поразки від "Геліосу" (0:3) "Арсенал" утратив шанси залишитися в першій лізі, "забронювавши" за собою останню сходинку турнірної таблиці. Яка подальша доля клубу? Чи гратиме "Арсенал" наступного сезону в другій лізі?
- Звичайно, гратиме. Нині цим питанням і переймаємося. Буде це друга ліга чи, можливо, реорганізована перша, але ми продовжимо виступи на професіональному рівні. Про зняття зі змагань не може бути й мови. А ось назву клубу змінимо. Із нового сезону регіон представлятиме професіональний футбольний клуб "Київщина". Домашні матчі проводитимемо на "Трудових резервах" у Білій Церкві, тоді як запасним стадіоном буде бориспільський "Колос".

- Під час нашої останньої розмови, понад місяць тому, відповідаючи на запитання про фінансову ситуацію в клубі, ви зауважили, що вже є позитивні зрушення. Що змінилося за цей час?
- Змін, яких би нам хотілося, так і не дочекалися. Частково в цьому винні й самі футболісти. Судіть самі, якому спонсору нині цікава команда, яка посідає останню сходинку в турнірній таблиці? Для них такий проект не привабливий і не цікавий. Але пошуки тривають. Навіть якщо наступний чемпіонат розпочнемо в другій лізі, намагатимемося не повторити помилок цього сезону. Команду укомплектовуватимемо винятково виконавцями з Київщини. Кістяк формуватимуть досвідчені гравці, навколо яких зростатиме й прогресуватиме місцева молодь.

- До нового чемпіонату команду готуватиме в.о головного тренера Євген Фещенко?
- Ні, команду очолить інший фахівець. Гадаю, до 14 червня оприлюднимо його ім’я.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости