Новини зі стану "Карпат"

30 ноября 2006, четверг. 22:26


Через перебір жовтих карток (8 попереджень) пропускатиме суботній матч „Карпат” проти „Арсеналу” Роша Батіста, - повідомив спортивний директор ФК „Карпати” Юрій Дячук-Ставицький.

Після операції приєднався до загальної тренувальної групи Ігор Худоб’як, проте його вихід на гру з „Арсеналом” ще досі під питанням. Юрій Дячук-Ставицький висловив впевненість, що у суботу до Львова приїде основний склад „канонірів”, а всі розмови у пресі навколо матчу з „Карпатами” мали за мету привернути увагу до внутрішніх проблем столичного клубу, перед яким надалі стоять високі турнірні завдання (вихід у зону УЄФА).

Услід за молдаванином Алєксандру Ґолбаном та нігерійцем Лакі Ідахором керівництво ФК „Карпати” відмовилось від послуг і півзахисника Вадима Панаса, який перебував у Львові на оглядинах і лише раз у першому колі виходив в „основі” (в Одесі), а більшість матчів відіграв за дубль.

До речі, ще двоє гравців „дубля” 20-річні Андрій Процик та Василь Квасюк, які у минулому сезоні зіграли кілька матчів за „Карпати” у першій лізі, виставлені клубом на трансфер, адже не мають перспектив виступів у вищій лізі. Також не буде в команді і найкращого бомбардира чемпіонату Львівської області Олега Шептицького, якому керівництво клубу дало змогу проявити себе у кількох матчах за дубль та в „Карпатах-2”.

Юрій Михайлович повідомив, що футболісти „Карпат”, які виступали в інших клубах на правах оренди, також виставлені на трансфер. Це воротар Юрій Паньків, захисник Віталій Романюк (обоє – ФК „Львів”), півзахисник Ігор Ільків („Спартак” Івано-Франківськ) та воротар Юрій Шевчук („Нива” Тернопіль).





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости