Відкритий лист почесного президента ФК "Металіст" О. Ярославського

15 марта 2007, четверг. 09:10


Президенту Професійної футбольної
Ліги України
Сафиулліну Р.С.

Президентам професійних футбольних клубів
України

Всім уболівальникам і шанувальникам футболу




ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

Шановні колеги!

Звертаюсь до Вас з цим відкритим листом тому, що все що відбувається останнім часом навколо футбольного клубу „Металіст” Харків, який я маю честь очолювати, викликає велику тривогу і занепокоєність.

Постановою №7 Бюро ПФЛ України від 6 березня 2007 року прийнято рішення про заборону тренеру команди „Металіст” Ковальцю С. контактувати з командою до та під час матчу, перебувати в технічному майданчику, тунелі, ігровій зоні, роздягальні до 12.03.2007 р. (відповідно п. 2.5 ст.18 Дисциплінарних правил ФФУ). По суті Бюро ПФЛ позбавило тренера команди виконувати свої функції тобто наклало заборону здійснювати свої професійні обов’язки. За таким рішенням Ковалець не міг взагалі ходити на роботу. Ми спокійно і в дусі Регламенту відреагували на такий безглуздий підхід до нашого клубу.

Але сьогодні стало відомо про Постанову № 10 засідання Бюро ПФЛ України (проведене із застосуванням сучасних комунікаційних технологій), якою матч „Карпати” – „Металіст” перенесений на невизначений термін. Нашою думкою ніхто не поцікавився. Як мені стало відомо таке рішення прийняте не одноголосно, як повідомив офіційному сайту „Карпат” виконавчий директор ПФЛ. Таке упереджене рішення і така позиція керівництва ПФЛ підриває спортивні принципи змагання, надає переваги одному клубу над іншим, усуває можливість існування дублюючих складів і розширених заявкових списків. Будь яке посилання на форс-мажорні обставини в даному випадку вважаю безглуздим. За такою логікою чемпіонат взагалі не може закінчитися, тому що частина гравців одного чи декількох клубів будуть хворіти. Я і мої колеги розцінюємо таке рішення ПФЛ, як безпідставне та таке, що суттєво порушує не тільки права клубу „Металіст” але й інших клубів.

Вимагаю негайного перегляду упередженого рішення і його скасування.

Почесний президент ФК „Металіст”
О. Ярославський

14.03.07





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости