Росіяни і білоруси проігнорували мирову ініціативу Сафіулліна щодо вирішення конфлікту з Ковєлем

15 января 2008, вторник. 22:59


«Ми надіслали листи трьом сторонам щодо зустрічі й обговорення ситуації, але поки що до мене не надійшло пропозицій від сторін. Так, єдине що «Карпати» вже погодилися вирішувати конфлікт і готові приїхати на зустріч. А відповідей від рамєнського «Сатурна» й мінского «Дінамо» так і не було», – про це 15 січня у коментарі ЗІКу заявив президент Професіональної футбольної ліги України Равіль Сафіуллін.

У той же час в коментарі ЗІКу генеральний директор ФК «Карпати» Олександр Єфремов заявив, що готовий приїхати до Києва разом зі спортивним директором Юрієм Дячуком-Ставицьким задля вирішення конфлікту навколо переходу білоруського легіонера «Карпат» Лєаніда Ковєля до рамєнського «Сатурна». Але при умові, що Ковєль приїде до Львова, як цього вимагає клуб, і «цивілізовано поспілкується з керівництвом ФК «Карпати».

Довідка ЗІКу

11 січня президент ПФЛ України Равіль Сафіуллін надіслав листа на адресу ФК "Карпати", ФК "Сатурн" та ФК "Динамо" (Мінськ), в якому висловив занепокоєння ситуацією, що склалася навколо Лєаніда Ковєля. Аби вже найближчим часом обговорити спірні питання, він запрошує до Києва представників трьох клубів. Про своє рішення Професіональна футбольна ліга України попросила повідомити клуби до 15 січня 2008 року.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости