Баба Адаму намагається закріпитися у "Карпатах"

30 января 2008, среда. 22:34


Сьогодні на одному з інтернет-ресурсів з’явилася інформація, що ганський форвард Баба Адаму, який перебуває на оглядинах у львівських «Карпатах», через незадовільні фізичні кондиції може залишити розташування «зелено-білого» клубу.

Ця інформація не відповідає дійсності. Як повідомив Інформаційному центру ФК "Карпати" генеральний директор клубу Олександр Єфремов, Баба Адаму надалі перебуває на оглядинах у «Карпатах», наполегливо продовжує тренуватися із командою, а його фізичні кондиції наразі не викликають нарікань тренерського штабу.

Ймовірно, проявити себе нападник матиме шанс у найближчому спарингу команди 1 лютого із хорватським «Загребом». За словами Олександра Єфремова, до табору команди у найближчі дні повинні приєднатися інші потенційні новачки.

«Карпати» в Антальї проживають у готелі «Blue Waters» і працюють у режимі дворазових тренувань – зранку і ввечері. Тренерський штаб робить акцент на фізичні навантаження і роботу з м’ячем. Не заважає працювати львів’янам й погода, хоча зараз в Антальї доволі прохолодно і вітряно, а в горах випав сніг. Стовпчик термометра сьогодні показував лише +8. Поруч з «Карпатами» свою підготовку до старту сезону проводять ФК «Харків», тбіліське «Динамо» та молдавська «Дачія».





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости