Максим Шацьких: "Нам до снаги виграти Кубок УЄФА"

9 января 2009, пятница. 12:06


10 січня футболісти київського "Динамо" починають підготовку до нового сезону. На тренувальний збір зібрали всіх. Та не кожен із гравців нинішнього складу впевнений у тому, що навесні одягне синьо-жовту футболку.

Зокрема, туманне майбутнє в одного із старожилів динамівського клубу - Максима Шацьких. У минулому сезоні він дуже рідко з'являвся у складі "Динамо", а влітку був близький до переходу у самарський клуб "Крилья Совєтов". Про свої найближчі плани узбецький легіонер "Динамо" розповів у інтерв'ю "Експресу".

- Максиме, чи можете сказати, що навесні продовжите кар'єру в київському "Динамо"?

- Мій контракт з "Динамо" закінчується влітку цього року. Та я не впевнений, що до літа гратиму в команді, восени рідко виходив в основі, і таке становище, зрозуміло, мене не вдовольняє.

- Ви уже попросили свого агента знайти вам нову команду?

- Ні, я готовий позмагатися за місце в основі. Але якщо надійде пропозиція від іншої команди, я її прийму. Влітку був готовий їхати у самарський клуб "Крилья Совєтов". Та в останній момент боси клубів між собою не домовилися.

Я хочу грати у футбол, а не сидіти на лаві запасних. Ось зберемося у Кончі-Заспі, і я постараюся дізнатись, чи розраховують на мене в "Динамо". Я б хотів залишитись і виступати в основному складі. Все ж таки команда лідирує в чемпіонаті України, гратиме в Кубку УЕФА...

- І чого можна чекати від динамівців на міжнародній арені?

- Я думаю, що нам до снаги обіграти іспанську "Валенсію". Так, це сильний клуб, але й "Динамо" належить до когорти фаворитів. Якщо в кожному матчі ми показуватимемо добротний футбол, то виграємо Кубок УЕФА. Чому б ні? Це нам під силу. Головне - відновити кондиції після міжсезоння.

- Ви добре відпочили у відпустці?

- Звичайно. З дружиною та двома донечками на кілька днів поїхав до Парижа. Це була пізнавальна екскурсія, про яку моя сім'я вже давно мріяла. А звідти ми полетіли у Домініканську Республіку. Але і там я не забував про роботу. Кожного дня бігав крос на пляжі - від 30-ти до 40 хвилин. Дуже гарно провів час. Востаннє ми так добре відпочивали кілька років тому на Балі.

Повернувшись, ми подалися на тиждень до Москви, де й зустріли Новий рік. А Різдво відсвяткували вже у Києві.

- За якими традиціями - українськими?

- Ми вже не один рік дотримуємося українських різдвяних традицій. На святвечір моя дружина готує дванадцять страв, серед яких і кутя за рецептом наших друзів. Ну а на саме Різдво вся моя сім'я йде до церкви. Потім ми приймаємо гостей, а також навідуємося до наших приятелів у гості.

- У чомусь собі відмовляли під час відпустки?

- Я боровся із зайвою вагою. Не їв жирних та гострих страв. Ну і спиртним не зловживав. Пив усього в міру. Свята закінчилися, і тепер я знову готовий поновити виснажливі тренування.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости