Відповідь В.о. Президента ПЛ на лист ФК "Карпати"

12 февраля 2009, четверг. 16:21


Почесному президенту КПФ «Карпати» Львів

Димінському П.П.

До уваги: власників футбольних клубів ПРЕМ'ЄР-ЛІГИ

Шановний Петре Петровичу!

Шановні панове!

9 лютого 2009 р. на офіційному сайті футбольного клубу «Карпати» Львів з’явилась заява, згідно з якою «ФК «Карпати» вимагає надати вичерпну інформацію щодо фінансово-господарської діяльності «Прем’єр-ліги», а 11 лютого 2009 р. до Прем’єр-ліги від Вашого клубу надійшов офіційний лист-повідомлення (№ 12) з відповідною вимогою.

Звертаю Вашу увагу, що дійсно у відповідності до п. 2.1 ст. 8 Статуту ОПФКУ «Прем’єр-ліга» всі Учасники ПЛ у будь-який момент мають право отримувати від ПЛ інформацію з усіх напрямків діяльності ПЛ.

Однак, я хочу наголосити на тому, що у Вашому листі зазначені обставини, які не відповідають дійсності. Зокрема, у даному листі Ви зазначаєте те, що штатний розпис та кошторис Прем’єр-ліги сезону 2008/2009 рр. так і не були надані для ознайомлення ФК «Карпати» на вимогу клубу. В підтвердження своїх слів наведу хронологію подій, що пов’язані з процедурою ознайомлення та затвердження Учасниками вищезазначених документів:

- 15.07.2008 р. на Загальних зборах Учасників Об’єднання професіональних футбольних клубів України «Прем’єр-ліга» було представлено проект бюджету та розрахунків заявкового внеску клубів ПЛ на сезон 2008/2009 рр.

- 17.07.2008 р., у відповідності до рішення Загальних зборів Учасників ПЛ від 15.07.08 р., до Вашого клубу було направлено два варіанти проекту бюджету та розрахунків заявкового внеску клубів ПЛ на сезон 2008/2009 рр. для доопрацювання та внесення коректив.

- 23.07.2008 р., Ваш клуб надіслав лист № 690 з проханням докладніше роз’яснити окремі пункти бюджету ПЛ на сезон 2008/2009 рр.

- 01.08.2008 р., у відповідь на вищевказаний лист ПЛ направила ФК «Карпати», а також всім Учасникам ПЛ лист № 183, в якому детально надала роз’яснення по окремим статтям бюджету та загальне обґрунтування річного бюджету ПЛ.

- 11.08.2008 р., за результатами опитування всіх Учасників ПЛ, шляхом отримання більшості голосів, було підтримано та відповідно затверджено бюджет, розміри, суми та строки сплати заявкового внеску клубів ПЛ на сезон 2008/2009 рр.

Таким чином інформація, що була предметом Ваших запитів направлялася клубу вчасно та в повному обсязі.

Крім цього, хочу наголосити, що сьогодні, ведучи діалог через ЗМІ та подаючи інформацію в такому контексті, ми завдаємо шкоди іміджу як ПЛ, так і всього українського футболу.

Якщо ми всі вирішили спільно створити нову футбольну структуру під гучною назвою «Прем’єр-ліга», будучи зацікавленими в її повноцінному розвитку, тоді давайте позбудемось подібних прецедентів та перейдемо до цивілізованих і конструктивних взаємовідносин.

Ще раз наголошую на тому, що ПЛ не має жодних таємниць від будь-кого з Учасників ПЛ та веде чесну і прозору діяльність, за яку готова коли завгодно детально відзвітуватись.

Насамкінець повідомляємо Вам, що звіт про фінансово-господарську діяльність ПЛ за 2008 р. та всі відповідні документи буде направлено КПФ «Карпати» Львів, а також всім Учасникам ПЛ у запропонований Вами термін.

З повагою, В.о. Президента ПРЕМ'ЄР-ЛІГИ Віталій Данілов





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости