"Оболонь" придивляється до потенційних новачків

3 июля 2009, пятница. 14:47


За кілька днів після того як столична «Оболонь» 28 червня повернулася з відпустки і розпочала підготовку до нового чемпіонату, підопічні Юрія Максимова провели перший контрольний поєдинок. Суперником став столичний «Арсенал». Попри попередні заяви їх наставника Олександра Заварова, «каноніри» все ж таки згодилися зіграти товариську зустріч. Вона відбулася на футбольній базі у селі Щасливе.

Варто відзначити, що цей матч викликав чималий інтерес у вболівальників та журналістів, адже всім було цікаво, у якому ж стані команді, зто з новачків з`явився у складах. У тренувальному таборі нашої команди зараз перебуває чимало нових виконавців, серед яких є й ті, що відомі своїми виступами за команди вищого дивізіону.

Отож, першочергове завдання для тренерського штабу команди – оцінити готовність новачків та винести свій вирок стосовно подальшого майбутнього. Саме тому у цій зустрічі Юрій Максимов задіяв переважно тих, хто претендує на місце в Оболоні» - воротаря Товта («Іллічівець»), захисників Поклонського («Нафтовик»), Сергеєва («Динамо» Хм), Стояна (МФК «Миколаїв»), півзахисників Конюшенко («Металіст», Соляника («Арсенал»), Валєєва, Лісіцина («Сталь»), Дудника («Терек»), нападаючого Іващенко («Арсенал»). Звичайно, поки що невідомо хто з них залишиться в команді.

У грі х «Арсеналом» оболонці не зуміли забити жодного м`яча, а у власні пропустили одразу два (Воробей, Джакобія). Зустріч так і завершилася перемогою «канонірів» - 2:0.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости