Контрольний поєдинок. "Карпати" - "Вісла" (Краків, Польща) 2:1 (оновлено)

20 января 2010, среда. 20:05


Голи: Кожанов, 20, Батіста, 62 - Пуносевац, 65

"Карпати": Тлумак, Петрівський, Мілошевіч ( Є.Тарасенко, 46), Тубіч, Федецький, Годвін (Ткачук, 46), Голодюк, Худоб’як, Кожанов (Гурулі, 46), Кополовець (Зеньов, 46), Батіста.

Попередження: Федецький - Йоп

Готувалися до гри Сергій Кузнецов, Юрій Мартищук та Ігор Ощипко, однак через незначні пошкодження їх вирішили поберегти.

"Карпати" вийшли вперед на 21 хвилині. Михайло Кополовець навісив у карний, на передачу відгукнувся Денис Кожанов і влучно пробив. У середині тайму Батіста після помилки воротаря міг подвоїти рахунок, але в останній момент послизнувся. У відповідь "Вісла" провела контратаку, але у стрибку Андрій Тлумак врятував команду від голу.

Перший тайм супроводжувала далеко нефутбольна погода - хоч град і вщух, поле залишалось дуже мокрим та слизьким.

У перерві Олег Кононов провів 4 заміни. Замість Івана Мілошевіча вийшов Євген Тарасенко, Михайла Кополовця замінив Сергій Зеньов, Дениса Кожанова - Сандро Гурулі, а Самсона Годвіна - Андрій Ткачук.

На 62-й хвилині Батіста з другої спроби реалізовував вихід сам-на-сам. За хвилину до голу він мав чудову нагоду подвоїти рахунок, але прекрасно зіграв воротар поляків. Та все ж, після пасу Худоб"яка, бразилець вдало скористався з нагоди. Також відзначимо активного Голодюка, який теж мав хороший момент для взяття воріт.

За три хвилини поляки відіграли один м"яч. Пуносевац скористався помилкою в обороні "зелено-білих".

Збільшити перевагу "Карпат" мав Гурулі, який виходив сам на сам, але "Віслу" врятував воротар. Наприкінці матчу моментом запам"ятався і Голодюк. Після цього епізоду суддя зафіксував кінець гри і перемогу "Карпат" 2:1.

Наступний товариський матч "Карпат" відбудеться 24-го січня. Суперником "зелено-білих" стане російський «Спартак» (Нальчик).





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости