Контрольний матч. "Карпати" - "Брашов" (Румунія) 0:3

30 января 2010, суббота. 10:51


"Карпати" - "Брашов" (Румунія) 0:3

«Карпати»: Тлумак – Федецький, Тубіч, Мілошевіч (Тарасенко, 46), Ощипко (Петрівський, 40) – Годвін (Ткачук, 46), Худоб’як, Голодюк – Кожанов (Гурулі, 46), Кополовець (Зеньов, 46), Кузнецов (Батіста, 46)

Практично весь перший тайм «Карпати» провели на половині поля суперника, але забити бодай гол так і не змогли. Натомість, румуни скористалися своїм шансом – після розіграшу стандарту Каталін Мунтяну пробив ворота Тлумака. Відігратися «зелено-білі» могли вже в наступній атаці. Денис Кожанов вийшов на ударну позицію, але не пошкодував м’яча для партнера. На жаль, пас не вийшов, і момент був втрачений.

За переваги «Карпат» пройшов весь перший тайм, але на перерву підопічні Олега Кононова пішли за рахунку 0:1. Біда не ходить одна. На 40-ій хвилині Ігор Ощипко змушений був залишити поле через травму.

Другий тайм «Карпати» розпочали у оновленому складі. Зокрема, була повністю змінена трійка нападу. Атаки «зелено-білих» суперник грамотно відбивав, а при першій-ліпшій нагоді небезпечно огризався. Однак на 65-ій хвилині «Карпати» пропустили вдруге.

Захопившись нападом, львів’яни геть забули про оборону, і румуни скористалися з провалу – нападник «Брашова» Матею точно пробив з-за меж штрафного майданчика.

Попереду у львів’ян нічого не клеїлося. Один непоганий шанс був в Гурулі, але грузин ним не скористався. За 10 хвилин до фінального свистка «Карпати» пропустили третій гол. Румуни подали кутовий і скористалися непорозумінням у захисті «зелено-білих». Автор голу - Нуно Діого.

За словами спортивного директора «Карпат» Степана Юрчишина цей матч має стати добрим уроком для гравців: «Ми могли пропустити ще – румунська команда мені дуже сподобалася, хоч це стало для мене несподіванкою. На жаль, у нас геть нічого не виходило в атаці і це при тому, що більшість ігрового часу ми проводили саме на румунській половині поля. Вони здорово ловили нас на контратаках».





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости