Відкритий лист до арбітрів ФФУ

1 февраля 2010, понедельник. 21:09


Шановні панове, колеги!

Ось уже через кілька годин, перша група арбітрів ФФУ відправиться на свій навчально-тренувальний збір в Белек (Туреччина). Не за горами і початок зборів у Криму для арбітрів 1 і 2 ліг.

Тільки беззастережне виконання вимог інструкторів-викладачів та застосування своїх знань, умінь і навичок у тренувальних іграх, допоможуть Вам якісно підготуватися до початку весняної частини Чемпіонату та першості України з футболу 2009-2010 рр.

Вже зроблено крок назустріч прозорості від арбітрів ПЛ України - це пропозиція до відповідних органів про дозвіл прослуховування їхніх особистих телефонів на період змагань. Упевнений, інші арбітри підтримають це починання.

Кожен з Вас − особистість, яка представляє не тільки КА ФФУ, регіональну федерацію, але врешті-решт і Вашу честь. Тому, вважаю, що всім нам належить досить жорстока боротьба з усіма негативами у футболі. Закликаю Вас, при першому ж сумніву про чесність і спортивність змагання, про привабливі пропозиції горе-менеджерів команд, повідомляти в КА ФФУ і на телефон довіри ФФУ. І робити це треба ТІЛЬКИ до початку матчу.

Пам'ятайте, що інтерес до матчів Чемпіонату України у любителів футболу Європи зростає на очах. Ви є безпосередніми учасниками цієї дії, і на Вас вже дивиться Європа.

Пам'ятайте, тільки якісний арбітраж і рейтинг, допоможе Вам зберегти своє ім'я в списку і претендувати на підвищення у класі.

Виїжджаючи на матчі, майте цей лист в комплекті до Вашої екіпіровки.

Бажаю високих спортивних досягнень, достатку і здоров'я Вам і Вашим родинам.

Хай береже Вас Бог!

З повагою,

Голова Комітету арбітрів ФФУ

Вадим Шевченко





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости