"Оболонь" - "Ворскла" 0:1. Ні гри, ні результату

25 июля 2010, воскресенье. 20:49


Киев. Стадион «Оболонь». 4 000 зрителей

Главный арбитр: Владимир Головко (Днепропетровск)
Ассистенты: Вячеслав Валуев, Александр Войтюк (оба - Запорожье)

"Оболонь" - "Ворскла" 0:1

Гол: Сачко 8

"Оболонь": Остапенко, Карамушка, Лозинский, Сапай, Пластун, Слюсар, Кучеренко, Панас (Сибиряков 46), Худзик, Мандзюк, Лупашко (Бондаренко 57)

"Ворскла": Долганский, Даллку, Красноперов, Селин, Ярмаш, Чеснаков, Маркоски, Кулаков, Громов (Есин 65), Сачко (Тимченко 90+2), Янузи (Оника 90+3)

Предупреждения: Даллку 54, Янузи 57

Обидві команди підійшли до цієї гри не в найкращому настрої. «Ворскла» в попередньому турі зазнала прикрої поразки від «Іллічівця», а «Оболонь» поступилася в Донецьку місцевому «Металургу». Але більш неприємним здавалося становище киян. Після вирваної нічиї в грі проти «Динамо» пивовари не змогли показати змістовної гри, а відсутність зіграності та взаєморозуміння була очевидною.

З перших хвилин гості захопили ініціативу, і вже на першій хвилині після передачі Артема Громова міг забивати Ахмед Янузі, але з гострого кута пробив повз ворота. Згодом все той же Громов зліва увірвався до штрафного майданчика і пробив. Голкіпер господарів Олег Остапенко відбив удар в бік, а поки Євген Лозинський та Ігор Пластун думали що їм робити з м’ячем, їх випередив Василь Сачко, який пробив у порожній кут.

Після пропущеного голу господарі намагалися грати активніше, але довгий час нічого небезпечного створити не могли, а Сергій Долганський в гру вступав дуже рідко. Крім того, в комбінаційних діях оболонці робили дуже багато помилок. В результаті основну загрозу воротам «Ворскли» несли дальні удари Сергія Кучеренка, але екс-лідеру «Кримтеплиці» бракувало влучності. Зате її вистачило у Ахмеда Янузі, але його потужний удар з льоту в красивому стрибку відбив Остапенко. А численні навіси біля обох воріт особливої небезпеки не становили.

Після перерви «Оболонь» додала і захист ворсклян змушений був працювати на повну силу. Владислав Лупашко, після довгого розіграшу на правому фланзі знайшов в штрафному майданчику Сергія Сибірякова, який з’явився на полі після перерви і значно пожвавив гру, але півзахисник не влучив у ворота. Також активно увійшов у гру Олександр Бондаренко, але запал молодого форварда швидко згас. Найреальнішу нагоду змарнував Олександр Мандзюк. Форвард вийшов віч-на-віч з Доганським, але довго думав куди бити, і врешті-решт пробив у голкіпера. Також ніхто з господарів не зумів скористатися помилкою голкіпера на виході.

За п'ятнадцять хвилин до кінця гри вболівальки «Оболоні» з сумом згадали Валерія Куценка. Захисники господарів збили Павла Худзіка в 25 метрах від воріт. З такої дистанції тепер вже гравець «Кривбаса» забивав дуже багато. Замінити Валерія спробував Сергій Кучеренко, але його непоганий удар намертво забрав Долганський. Сили «Оболоні» поступово закінчувалися, і ближче до кінця гри ініціативу знову відібрали гості. Небезпечно виглядав простріл Дениса Кулакова, але надійно зіграв Остапенко, а удар Марскоскі заблокували захисники.

Перед самим фінальним свистком «Оболонь» змарнувала ще дві нагоди. Ефектно в падінні через себе пробивав Сергій Сибіряков, але прямо в руки Догланському, а Павло Худзік не зумів замкнути простріл справа від все того ж Сибірякова.

Ця гра ще яскравіше виділила проблеми «Оболоні». Команда ще погано зіграна, а особливо бракує порозуміння між воротарем та захисниками. Не надто вражає і гра в атаці.

Микола Павлов, головний тренер «Ворскли»:

- Рад, что ребята после обидного поражения от «Ильичевца» смогли добыть эту победу. Сегодня нам немножко повезло, и счастье повернулось к нам. То преимущество, которое имела «Оболонь» во втором тайме, добавляло нам нервотрепки. Также я рад за воспитанника полтавского футбола Артема Громова. Раньше он выходил на замену, а сегодня играл с первой минуты. И гол забивали с непосредственным его участием. Это прибавит ему сил и уверенности

- В первой половине игры «Ворскла» практически не атаковала…

- Мы занимались нейтрализацией атак «Оболони». Было важнее сохранить преимущество, чем голевые моменты.

- Планируете ли вы еще усилить состав?

- Мы договорились с руководством, что попробуем до зимы играть с этими ребятами. У нас есть молодые футболисты, которым нужно доверять и давать им шанс проявить себя.

Сергій Ковалець, головний тренер «Оболоні»:

- «Ворскла» забила, ми не забили, рахунок 0:1…

- Як забивати з такою грою в атаці? Перші два тури ви більше грали на контратаках…

- Сьогодні так грала «Ворскла». Виходив віч-на-віч Мандзюк, але він не використав цю можливість… Ми грали з командою, яка вже декілька років грає одним складом. В нас такої зіграності, нажаль, ще немає. Приємно, що футболісти старалися.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости