Рабінович письмово поскаржився Суркісу на Данілова

31 марта 2011, четверг. 16:04


ВІДКРИТИЙ ЛИСТ президента ФК «Арсенал» (Київ) Вадима РАБІНОВИЧА

президенту ФФУ Григорію СУРКІСУ

Шановний Григоріє Михайловичу!

Звертаюся до Вас як до керівника установи, яка має за ціль розвиток українського футболу і має важелі впливу на ситуацію в ньому.

Ми всі прагнемо успішного проведення Чемпіонату Європи з футболу в Україні та виграшу нашої збірної на Євро-2012.

Але я переконаний, що існує реальна загроза не тільки зриву цього важливого завдання Президента України, а й загроза для подальшого розвитку українського футболу взагалі. Ця загроза – діяльність, а точніше — повна бездіяльність очільника української Прем’єр-ліги Віталія Данилова. Але ж саме Прем’єр-ліга є обличчям українського футболу, індикатором його перспектив. Вже тривалий час ніхто з президентів футбольних клубів України не може отримати фінансовий звіт та звіт про діяльність від президента УПЛ. Замість цього президент УПЛ Віталій Данилов або займається політичним піаром у складі парламентського фракції опозиційного БЮТ, або влаштовує дивні, але надзвичайно коштовні вояжі за кордон, де займається, за визнанням дирекції УПЛ, «самовдосконаленням англійської мови»… Через це Прем’єр-ліга перебуває у невизначеному стані та дивній бездіяльності, хоча саме ФФУ доручала УПЛ проведення змагань у вищому дивізіоні українського футболу.

Я звертаюся до Вас з вимогою негайного скликання виконкому ФФУ з метою розглядання питання про відсторонення президента УПЛ Віталія Данилова. Треба негайно позбавити наш вітчизняний футбол від цієї бездіяльної та безвідповідальної людини, або ж взагалі позбавити нас такої аморфної структури як Прем’єр-ліга у її нинішньому стані.

Напередодні найвизначнішої події — проведення в Україні та Польщі Чемпіонату Європи з футболу — ми не можемо миритися з деконструктивністю та марнотратством, з байдужістю та бездіяльністю. Тим більше, що мова йде про долю й перспективи українського футболу взагалі.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости