Контрольний матч. "Карпати" - "Ягеллонія" 6:2 (оновлено)

27 января 2012, пятница. 17:35


27.01.2012, 15:00. Анталія, Туреччина. Сонячно. +21°С

«Карпати»: Тлумак (Богатінов, 46), Петрівський (Гірський, 57), Кузьменок (Болохан, 46), Балажіц, Ощипко (Озарків, 78), Худоб’як, Мартинюк (Даушвілі, 55), Черних (Ерік, 46), Батіста (Кас’ян, 55), Гудима (Кополовець, 55), Костевич (Лукас, 46).

Тренер – Володимир Шаран.

«Ягеллонія»: Сандомерскі, Норамбуена, Новотка, Цьонек, Купіш, Тиміньскі, Макушевскі, Цетковіч, Буркхарт, Рашьяк, Франковскі.

Тренер – Томаш Хайто.

Голи: Гудима, 47, Кас’ян, 57, 86, Лукас, 73, Ерік, 76, 84 (пен.) – Рашьяк, 20, Франковскі, 44.

Попередження: Ощипко, 9, Худоб’як, 22 – Макушевскі, 31, Барчак, 48, Порембскі, 83.

Вилучення: Ощипко, 78 (друге попередження).

Перший спаринг «Карпат» у Туреччині закінчився розгромною перемогою «зелено-білих». Під ударами карпатівців не встояв міцний середняк польської Екстракляси «Ягеллонія» з Білостоку. Хоч до перерви львів’яни програвали 0:2, але вдало проведені заміни перевернули усе з ніг на голову...

Обидва тренери вирішили провести заміни порівняно з матчем, який так і не завершився в четвер. Тоді, нагадаємо, командам завадила злива з градом. Томаш Хайто провів чотири заміни, Володимир Шаран змінив майже усю команду. У старті «зелено-білих» на поле вийшли: Тлумак, Петрівський, Кузьменок, Балажіц, Ощипко, Худоб’як, Мартинюк, Черних, Батіста, Гудима та Костевич.

Поляки ще в четвер зрозуміли, що суперник в них серйозний, тому й самі вирішили діяти агресивно. У першому таймі їм це цілком вдавалося. Моментів біля обох воріт не бракувало, але повели в рахунку саме «червоно-жовті». Макушевскі змістився з лівого флангу атаки ближче до центру і пробив низом – Тлумак відбив м’яча, а Рашьяк добив круглого у порожні ворота – 0:1. У дещо схожій манері карпатівці пропустили вдруге. За хвилину свистка на перерву Буркхарт пробивав зі штрафного метрів з 27-и. М’яч летів по центру, Андрій Тлумак відбив його, а Франковскі добив круглого головою у ворота – 0:2.

До перерви «Карпати» мали моменти, але їхнім діям бракувало гостроти. Усе змінилося після перерви – Володимир Шаран провів низку замін та вніс корективи в дії команди. На полі з’явилися Богатінов, Болохан, Ерік та Лукас. Останній долучився до того, аби відзначився Гудима. Іспанець влучно навісив на молодого форварда, який сквитав один гол ударом головою.

На 57-ій хвилині Володимир Шаран додав команді ще трохи свіжості – вийшли Гірський, Даушвілі, Кас’ян та Кополовець. Після цього знову почалася злива, але гру не припинили. Бо злива складалася з голів, а не з води. Рахунок зрівняв Кас’ян, після того як Кополовець накотив м’яча Ощипку, який акцентовано прострілив у штрафний. Нападник тільки цього й чекав – 2:2.

Остання двадцятихвилинка перетворилася на жах для поляків. 73-я хвилина і «Карпати» виходять вперед – довга передача Ткачука на Лукаса і форвард сильно б’є з-за меж штрафного. Воротар безсилий і це 3:2! На куражі карпатівці почали пресингувати суперника на його ж половині поля. Пресинг виявився вдалий – м’ячем заволодів Ерік і вгатив його у нижній кут – 4:2. Невдовзі карпатівці заробили право на пенальті – Кас’яна звалили у штрафному «Ягеллонії». Ерік знову точний – 5:2. Ну а фінальну крапку у грі поставили Кополовець та Кас’ян. Перший прорвав усю оборону поляків, другий скористався з пасу вінгера. Остаточний рахунок матчу – 6:2 на користь «Карпат».

Окрім зливи голів трапився в матчі і кумедний епізод. Ігор Ощипко заробив від арбітра одразу три жовті картки. Очевидно, турецький арбітр забув про перше попередження, яке Ощипко отримав ще в самому дебюті поєдинку.

Приємно вражає і результативність карпатівців. За два матчі вони забили у ворота суперників 11 голів – 5 київській «Оболоні» і 6 польській «Ягелонії». Майже половина усіх цих голів в активі бразильського фантазісти Еріка де Олівейри.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости