Сьогодні "Карпати" поновлюють тренування

8 февраля 2012, среда. 11:53


Сьогодні «Карпати» поновлюють тренування. Тим самим підопічні Володимира Шарана розпочинають третій етап підготовки до весняної частини сезону 2011/2012, упродовж якої на них чекає заключна третина національного чемпіонату та участь в розіграші Кубка України.

Минулої неділі карпатівці повернулися додому з турецької Анталії, з перших тренувальних зборів поточного зимового міжсезоння. Головний тренер «зелено-білих» Володимир Шаран надав своїм підопічним два вихідних. А вже сьогодні команда збереться на клубній базі в Брюховичах і поновить тренування.

У Львові карпатівці займатимуться упродовж чотирьох днів. За попередньою інформацією, головним чином планується робота з м’ячами. Ймовірно, що тренування будуть проходити на полі стадіону «Україна». А от контрольних спарингів тренерський штаб «Карпат» на ці дні не планує. Зате їх буде аж чотири на другому навчально-тренувальному зборі, який, як і перший, команда проведе в турецькій Анталії.

До Туреччини «зелено-білі» вилетять у неділю, 12-го лютого, по обіді. На місце дислокації команда прибуде ввечері, а з наступного дня розпочне працювати у режимі дворазових тренувань. Контрольні спаринги заплановано на 15-е, 18-е, 20-е і 24-те лютого. Суперниками карпатівців будуть відповідно угорський «Пакш», маріупольський «Іллічівець», латвійський «Вентспілс» та полтавська «Ворскла».

Додому «Карпати» повернуться в неділю, 26-го лютого, і вже у Львові будуть безпосередньо готуватися до першого офіційного матчу у 2012 році. Нагадаємо, це буде гостьовий поєдинок 21-го туру Прем’єр-ліги проти луганської «Зорі», який відбудеться у суботу, 3-го березня.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости