Олександр Касьян: "Карпати" значно сильніші "Іллічівця"

18 февраля 2012, суббота. 14:16


Ввечері, напередодні спарингу з «Іллічівцем», Інформаційний центр ФК «Карпати» завітав в гості в номер до Олександра Касьяна, поспілкуватися про маріупольський клуб, в якому футболіст раніше виступав. В цей момент до нападника зателефонував мобільний телефон. На іншому кінці зв’язку був генеральний директор клубу Ігор Дедишин, який першим привітав Сашка з тим, що він став гравцем «Карпат».

– Сашко, приєднюємось до привітань...

– Дякую. Емоції зараз переповнюють. Щойно генеральний директор мені сказав, що настав час вчити українську мову. Я її розумію, але говорю наразі ще погано.

Але до закінчення сезону зможеш опанувати українську?

– Сподіваюся, що так. Я тепер житиму в середовищі, де українську мову мені буде легше вивчити.

Давай повернемося до початку. Коли ти дізнався, що тобою цікавляться «Карпати», які були твої перші емоції?

– Мені було дуже приємно, що мною зацікавився клуб з такими традиціями. Треба було їхати на оглядини і сподіватися на те, що я підійду «Карпатам». Принаймні я хотів зробити все можливе від себе, щоб підійти.

– Знаю, що в тебе було ще кілька пропозицій, але ти обрав саме «Карпати». Чому?

– Досягнення цього клубу самі за себе говорять. До того ж в мене тут багато знайомих футболістів: Ощипко, Голодюк. Раніше тут грав ще один мій товариш Денис Кожанов. Мабуть важливо і те, що «Карпати» це не лише бренд, а й те, що тут завжди багато розкривається молодих гравців. Я сподіваюся також тут проявити себе і з цим клубом досягти найвищих вершин.

Ти хоч і небагато, але вже пожив у Львові. Вже задумувався де оселишся?

– Ще ні. Але хотілося б десь в центральній частині міста. Там надзвичайно гарно, старі будинки, маленькі вулички. Мені там затишно.

– Начуваний вже про львівських вболівальників?

– А як же! Знаю, що тут вболівають по-особливому. Також, якщо ти справді віддаєшся за свій клуб, викладаєшся на полі до кінця вболівальники до тебе дуже прихильні. Також у Львові стадіон майже завжди заповнений.

– Ти колись грав за підтримки 30-35 тисяч вболівальників?

– Ні, не доводилося. Бувало, що збиралося тисяч 15, але не більше.

– Нещодавно на тренування «Карпат» приїздив Денис Кожанов. Ви з ним спілкувалися?

– Ми з Денисом вже Давно дружимо, ще починаючи з «Шахтаря». Потім він був в «Карпатах», я в «Іллічівці», зараз навпаки. Коли він приїхав ми трохи поговорили та й все. Часу багато не було – треба було йти на тренування.

– Тепер доведеться з ним зустрітися вже на полі. Розумієш до чого я веду?

– Розумію. І скажу, що на полі друзів нема. Всі футболісти це знають. Повага не зникає, але про дружбу на 90 хвилин гри можна забути. Тому гратиму і битимуся до кінця, щоб досягти позитивного результату.

– Ти сам грав в «Іллічівці». Що ти можеш сказати про цю команду сьогодні?

– Звичайна команда, з якою можна і треба грати. «Карпати» значно сильніші і ми повинні це довести на полі. Так, там є кілька хороших гравців, але в нас вся команда складається з таких.

– Якщо тобі самому вдасться забити «Іллічівцю» ти б показував емоції радості чи все ж би їх приховував?

– Дуже радів би. Мені хочеться довести їм, що я міг багато користі принести цій команді. А тепер все робитиму, щоб опинитися на вершині з іншим клубом – з «Карпатами».





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости