Андрій Федецький: "Прошу вибачення. Беру свої слова назад"

13 марта 2012, вторник. 16:30


Як відомо учора "Карпати" та універсальний гравець клубу Артем Федецький досягли довгочікуваного компромісу. Кореспондент UA-Футбол зв`язався із батьком гравця, Андрієм Федецьким, який прокоментував завершення конфлікту.

- На щастя, все владналося, компроміс знайдено. Все, що не робиться – на краще. «Карпати» багато в чому допомогли Артему, він допоміг «Карпатам» і готовий допомагати знову. Тому я радий, що вдалося все вирішити й Артем до кінця відпрацює свій контракт з львівським клубом.

- На вашу думку, чи зможе Артем влитися в команду після того, як він пропустив зимові збори?

- Артем – професіонал. Він не ходив по барах, а працював і сам, і з молоддю. Але ясно, що так одразу вийти на свій рівень буде важко, адже йому бракує ігрової практики. Не виключено, що спершу йому доведеться пограти за молодіжну команду. На все треба час. Одна-дві гри - і він буде готовий. Я знаю, як він хоче грати. І я знаю, що він віддасть на полі усі сили, не залежно від того, наскільки готовий. Востаннє Артем виходив на поле у товариському матчі проти «Оболоні», це було 2 місяці тому. Тому не знаю, чи зможе він грати проти «Металіста». Це вирішуватимуть тренери. Але я сподіваюся, що до гри з «Олександрією» він буде повністю готовим.

- Після повернення Артема в обойму команди, як ви розціните тепер його шанси потрапити на Євро?

- До кінця чемпіонату залишилося 8 матчів, а ще збори головної команди країни. Я думаю, що шанси є. Все залежить від Артема, від того, як він набере форму. А з таким бажанням, яке є в Артема, вірю, що форму він набере швидко. Тут важливий ще один момент. Якщо Олег Блохін викличе Артема до збірної, то він стане четвертим представником Волині, разом з Шевчуком, Тимощуком та Михаликом. У нас кам’яний вік, нема штучних полів, а футболісти ростуть як гриби на асфальті. Словом, я радий, що конфлікт вичерпаний. І я вірю, що Олег Блохін дасть Артему шанс. Це його мрія.

- Нещодавно ви у досить різкій формі висловилися на адресу львівського клубу…

- Все, що я говорив – це були емоції. Я говорив з позиції батька, якому боляче було дивитися на те, що мій син за півроку до Євро не грає. Розумію, що мої висловлювання у певній мірі були різкими. Хочу наголосити, що не мав наміру образити ані президента «Карпат», ані сам клуб, ані уболівальників. Якщо ж я когось образив – то прошу вибачення і забираю свої слова назад.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости