"Говерла" - "Кривбас" 1:1. Чорногорський рятівник "Говерли"

27 октября 2012, суббота. 15:50


"Говерла" - "Кривбас" - 1:1
Голи: Райчевіч (89) - Бартуловіч (35)
"Говерла": Бабенко – Єлісєєв (Тодоров,56), Малішич, Бордіян, Макаренко – Райчевіч, Єдігарян (Печенкін,46), Балафас, Трухін, Одонкор – Ле Таллек( Ситник,75).
Запасні: Яшков, Лопес, Мелікян, Трішовіч.
Тренер – Олександр Севідов
"Кривбас": Рева – Пашаєв, Лисицький, Петров, Лобжанідзе – Льопа, Матіч, Валєєв ( Дедечко, 87), Прийомов, Бартуловіч ( Єслінек , 74) – Антонов (Самодін 90+2).
Запасні: Штанько, Бабатунде, Баліч, Іващенко
Тренер – Олег Таран
Цей поєдинок мав стратегічне значення для обох команд. Зокрема, господарі завдяки перемозі над "Кривбасом" цілком могли сподіватися на те, що покинуть зону вильоту. Криворожцям також потрібна перемога, щоб покинути близьке розташування до зони вильоту.
Господарі вийшли на поле у звичному складі. На воротах – Бабенко, у центрі захисту – Малішич та Єлісєєв, по краях – Бордіян та Макаренко. Роль хвилеріза виконував – Райчевіч, перед ним – Балафас та Єдігарян. По краях лінії півзахисту грали швидкі Одонкор та Трухін. Попереду – французький нападник Ле Таллек.
У "Кривбаса" останній рубіж захищав Рева , оборонну лінію в центрі склала пара центр беків – Петров з Лисицьким та крайніх оборонців – Лобжанідзе з Пашаєвим . У півзахисті діяли – Прийомов, Матіч, Валєєв. По краях – Бартуловіч з Льопою. На вістрі атаки - Антонов.
Фото - Роман Сенишин
Господарі з перших хвилин намагалися контролювати гру, начебто компонент з володіння м’ячем у них був більшим, однак з загостренням не виходило. На 9 хвилині Макаренко з власної половини протягнув м’яч віддав на Трухіна, той виконав простріл в район одинадцятиметрової позначки але захисники суперника перехоплюють перспективну передачу.
Далі хвилин 15 гра змістилася до центру поля, гравці обох команд часто помилялися під час передач у цей відрізок часу.
На 24-й хвилині Малішич збиває суперника на правому фланзі на підступах до карного майданчика. Льопа пробиває в ворота, Бабенко кулаками вибиває м’яч, а далі партнери підстрахували свого воротаря.
Через три хвилини цілу серію непоганих атак провели господарі. На 27-й хвилині одну з них Єдігарян завершує атаку ударом з-за меж карного майданчика, м’яч влучає в руку оборонця, однак свисток арбітра чомусь змовчав .
На 31-й хвилині вже гаряче було біля володінь Бабенка, Дмитро кинувся на передачу суперників на набігаю чого Антонова, однак не зумів як слід зафіксувати м’яч. На добивання встигає нападник "Кривбасу" пробиває, кіпер "Говерли" блокує постріл Олексія, вдруге Антонов влучає в стійку воріт.
Фото Роман Сенишин
На 35-й хвилині в черговій контратаці помиляється Макаренко, який чіпляє футболіста "Кривбасу" - Арбітр запалює "гірчичника" перед оборонцем "Говерли". Стадарт бездоганно виконує Бартуловіч і наче рукою поклав м’яч під дальню стійку.
Гості одразу ж змістилися на власну половину поля і зосередилися більше на грі в захисті.
У другій половині матчу ужгородці так само більше володіли м’ячем, атакували великими силами. Однак, частенько пропускали гострі контратаки суперника. Гадаю, що на події на полі вплинули й погодні умови, у другім таймі полив рясний осінній дощ, поле стало ще більш важким. Наставник ужгородців випускає на поле ще одного нападника. І через деякий час він міг цілком оправдати своє перебування на полі. Досі не розумію, як Тодоров, майже впритул, замикаючи верхову передачу не зумів пробити Реву. Воротар "Кривбасу" парирує удар болгарського нападника.
Гра знову стала в’язкою, змістилася в центр поля, кривбасівці вміло "сушили" гру. Знову своєрідним рятівником "Говерли" став Мірко Райчевіч, який на 89-й хвилині точно головою замикає передачу Трухіна й зрівнює рахунок.
В останні хвилини господарі намагалися вирвати перемогу, однак "Кривбас" вистояв і поїхав додому з здобутим заліковим балом.



Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости