"Карпати" вирушили на збір до Словенії

22 июня 2013, суббота. 08:32


Вчора, у другій половині дня "Карпати" відправилися до Словенії на навчально-тренувальні збори літнього міжсезоння. Упродовж двох тижнів "Зелено-білі" під орудою нового головного тренера Олександра Севідова проведуть головний етап підготовки до сезону 2013/2014 років, в якому на них чекають виступи в ХХІІІ національному чемпіонаті та боротьба в черговому розіграші Кубка України.

На відміну від попередніх днів, у карпатівців було лише одне тренування, яке команда провела зранку на клубній базі в Брюховичах. По його завершенні "Зелено-білі" роз’їхалися по домівках. А по обіді, десь з 17:30 гравці, тренерський штаб та обслуговуючий персонал команди почали знову збиратися на базі і одразу після вечері вирушили в дальню дорогу, взявши курс на Балкани.

Додамо, що окрім тренувань на "Карпати" упродовж зборів чекає і низка контрольних спарингів. Додому команда повернеться за тиждень до старту Прем’єр-ліги і вже безпосередньо у Львові буде готуватися до домашнього матчу першого туру проти полтавської "Ворскли".

Тож, на збори до Словенії у невеличке містечко за 40 кілометрів від Марібора вирушили:

ВОРОТАРІ:
Роман МИСАК
Олександр ІЛЬЮЩЕНКОВ
Роман ПІДКІВКА

ПОЛЬОВІ ГРАВЦІ:
Ґреґор БАЛАЖІЦ
Сергій ГАРАЩЕНКОВ
Андрій САВЧЕНКО
Ігор ПЛАСТУН
Микола ЖОВТЮК
Володимир БІДЛОВСЬКИЙ
Степан ГІРСЬКИЙ
Ігор ОЗАРКІВ
Ярослав МАРТИНЮК
Павло КСЬОНЗ
Младен БАРТУЛОВІЧ
Валерій ФЕДОРЧУК
Володимир ГУДИМА

Також з командою на збори вирушили два потенційних новачки, а вже безпосередньо в Словенії до тренувального табору "Левів" приєднається Павло Пашаєв.

Під час навчально-тренувальних зборів "Зелено-білі" 23-го червня зіграють проти словенського клубу "Домжале". Через три дні, 26 червня, "Карпати" поміряються силами з хорватським "Хайдуком". 1 липня на львів’ян чекатиме товариський матч проти російської "Кубані". Зі ще одним словенським клубом "Горіцою" "Леви" гратимуть 3 липня. А закінчать збори футболісти 6-го липня. Хто буде суперником підопічних Олександра Севидова в останньому контрольному матчі наразі уточнюється.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости