Зубов: "Металіст" має всі підстави для того, щоб вимагати технічну поразку для "Дніпра"

7 октября 2013, понедельник. 18:01


Експерт проаналізував 12 тур УПЛ, зосередивши свою увагу на "Динамо", "Шахтарі", "Чорноморці", "Карпатах" і, звісно ж, скандальному поєдинку на "Дніпро-Арені".

- Центральна тема зараз - це матч у Дніпропетровську, який дограти не вдалося. УПЛ вже прийняла рішення зробити це після матчів збірної України, таким чином "Дніпро" уникнув технічної поразки. На чиєму ви боці? Чи обгрунтованою є позиція "Металіста"?

- Я тут більше симпатизую "Металісту". Прикра ситуація виникла скоріш за все через недопрацювання з боку "Дніпра". Чудовий приклад - "Донбас-Арена". Під час одного з матчів "Шахтаря" тут також згасло світло, але генератори запрацювали дуже оперативно. "Дніпро-Арена" з цим не впоралася. "Металіст" тут ні при чому - футболісти готувалися до матчу, чимало сил витратили в першому таймі...

- Як вам гра команд у першому таймі? Наскільки "Металіст" був близьким до своєї першої поразки в сезоні?

- Бойовий настрій був помітний в обох команд. І "Дніпро", і "Металіст" могли як програти, так і виграти. Найголовніше, що вони грали на перемогу.

- "Шахтар" і "Динамо" влаштували безпрецедентну гольову феєрію. Зокрема, за "гірників" хет-триком відзначився Факундо Феррейра. Чи не пора Містеру зробити ставку на результативного аргентинця замість Луїса Адріано, який регулярно марнує моменти?

- Я думаю, що з цим поспішати не варто. За Феррейрою необхідно поспостерігати, нехай він себе покаже упродовж тривалішого відрізку часу, щоб не було сумнівів у його стабільності.

- На "Олімпійському" табло зафіксувало рахунок 9:1. І це при тому, що "Динамо", начебто, у кризі перебувало, а "Металург" - міцний середняк...

- "Динамо" нарешті прорвало. Молодці! Але на цьому не варто зупинятися. Як і "Шахтареві" після перемоги 7:0. В турнірній таблиці обом командам ще є що надолужувати.

- "Чорноморець" з урахуванням Ліги Європи не може перемогти вже в третьому матчі поспіль, до того ж, не забив у жодній з цих трьох ігор. Бензин закінчився?

- На мою думку, вони форсували підготовку до Ліги Європи, а це вплинуло на якість гри. Якщо "моряки" програють ПСВ у другому колі, тоді всі свої зусилля перемкнуть на чемпіонат.

- Бачимо стрімкий підйом "Карпат" - чотири перемоги у шести останніх матчах. Чого особисто ви очікуєте від львів'ян у цьому сезоні?

- Хотілося б, щоб "Карпати" знову стали тими гідними бійцями, якими були раніше. Хочу бачити їх у топ-п'ятірці, топ-четвірці... У Львові зараз створюється хороша команда.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости