Федорчук: Постраждає ще кілька клубів Прем'єр-ліги, першої та другої ліг

24 февраля 2014, понедельник. 22:01


Футбольний тренер та експерт Олег Федорчук сказав, що окрім "Металіста", найближчим часом ще кілька українських команд можуть зазнати фінансових труднощів.

"На жаль, футбол в Україні - це іграшка для дуже і дуже багатих. Часто його використовують, як політичний капітал. Тому зараз люди, які відходять від влади, припиняють фінансувати команди. Думаю, "Металіст" буде не один. Постраждає ще кілька команд. Не хочу їх називати. Ви самі побачите, що кілька клубів прем'єр-ліги, першої та другої ліг зазнають фінансових труднощів і припинять своє існування".

"Хочу заспокоїти вболівальників. Нічого страшного не станеться. Скажу більше. Під час війни у 1941-42 роках проводилися чемпіонати з футболу навіть на окупованих територіях. Тому футбол буде. Єдине, що постраждає - це його якість на клубному рівні. Збірної України це не буде стосуватися".

"Процеси, які зараз відбуваються у країні, у футболі були ще більш наочними та очевидними. Можна готувати революційні зміни. Перш за все потрібно боротися з корупцією і за чистоту. Зараз будуть затребуваними справжні патріоти та професіонали", - сказав Федорчук.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости