"Динамо" та "Чорноморець" заплатять по 50 000 гривень за своїх вболівальників

29 ноября 2012, четверг. 19:44


29-го листопада Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України на своєму черговому засіданні розглянув низку питань та прийняв ряд рішень щодо застосування штрафних санкцій до клубів, футболістів та інших осіб. Наводимо окремі рішення КДК з найбільш резонансних питань.

Так, рішенням КДК ФФУ інспектор ФФУ Макаренко С.В. був відсторонений від обслуговування матчів до 01.05.2013 р. за неявку на матч 23-го туру чемпіонату другої ліги "Енергія" (Нова Каховка) - "Севастополь-2" (Севастополь), який відбувся 11.11.2012.

Технічні поразки (0:3) та штрафи у розмірі 2500 грн. - такі санкції були застосовані до жіночих команд "Іллічівка" (Маріуполь) та "Родина-КОЛІСП" через те, що у матчі 14-го туру чемпіонату України у складах цих команд на поле виходили футболістки Кулаковська К. ("Іллічівка") та Панцулай Н. ("Родина-КОЛІСП"), які не мали права брати участь у змаганнях через дискваліфікацію.

Заборона на перебування у технічній площі на один матч, а також штраф у розмірі 1000 грн. - таке покарання понесе технічний директор ФК "Єдність" (Плиски) Черніков Г. за нецензурні висловлювання на адресу арбітра у матчі 22-го туру чемпіонату другої ліги "Реал-Фарм" (Южне) - "Єдність" (Плиски).

Дискваліфікацію на два матчі отримав футболіст команди "Скала" (Стрий) Дмитренко О. за небезпечну атаку суперника, з ризиком нанесення травми у матчі 22-го туру чемпіонату України у другій лізі між командами "Десна" (Чернігів) - "Скала" (Стрий), який відбувся 24.11.2012.

Столичній команді "Оболонь-2" за неявку на матч 22-го туру чемпіонату України у другій лізі проти тернопільської "Ниви" зараховано технічну поразку з рахунком 0:3 (відповідно, "Ниві" - технічну перемогу 3:0). "Пивовари" також повинні сплатити 5000 гривень штрафу. Аналогічні дисциплінарні санкції було накладено на команду "Мир" з Горностаївки за неявку на матч 26-го туру чемпіонату другої ліги проти "Шахтаря" (Свердловськ), який мав відбутися 24.11.2012.

Триматчеву дискваліфікацію отримав гравець команди "Динамо" (Київ) Рибалка С. за навмисний удар суперника після зупинки матчу. Цей інцидент мав місце 24.11.2012 у матчі 17-го туру чемпіонату молодіжних команд "Динамо" (Київ) - "Арсенал" (Київ).

За дії своїх вболівальників нестимуть відповідальність "Динамо" (Київ) та "Чорноморець" (Одеса). 50 000 гривень кожному з клубів — такий штраф призначено за використання фанатами "Динамо" та "Чорноморця" піротехнічних засобів у матчах 17-го туру української Прем’єр-ліги.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости