Список футболістів на чемпіонат світу необхідно надати до 15 травня

23 марта 2006, четверг. 01:45


На початку березня під час семінару у Дюссельдорфі (Німеччина), присвяченому чемпіонатові світу, деякі з асоціацій-учасниць мундіалю висунули пропозицію відстрочити кінцевий термін подання остаточної заявки футболістів. Зокрема, йшлося про те, щоб до 26 травня надати розширений список до 30-ти футболістів, а вже 2 червня надіслати до УЄФА остаточний варіант з прізвищами 23-х гравців. Однак Оргкомітет, на засіданні якого головував віце-президент ФІФА Леннарт Йоханссон, підтвердив своє попереднє рішення.

16 березня відбулося засідання Бюро оргкомітету чемпіонату світу, за результатами якого 32 асоціації-учасниці зобов’язані щонайпізніше до 15 травня направити списки „23-х”. Цей крок спрямовано на те, щоб гравці отримали достатньо часу для відновлення, хоча травмованих футболістів можна буде замінити після цієї дати за спеціальною процедурою.

Боротиметься оргкомітет і з нелегальними ставками - Бюро підтвердило, що кожен із гравців, офіційних осіб та осіб, залучених до матчу, повинен підписати перед чемпіонатом світу декларацію, що забороняє участь у ставках стосовно матчів ЧС.

Спираючись на Правило 3, Бюро відхилило пропозицію щодо проведення більш ніж 6 замін у товариських матчах, які передуватимуть мундіалю. Не отримало схвалення й інше прохання – дозволити більш ніж одній особі одночасно давати інструкції в технічній зоні. Оргкомітет має досить чітку позицію: законів слід дотримуватися і для чемпіонату в Німеччині не буде зроблено жодного винятку.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости