Шоу футболу на піску вперше у Львові!

18 августа 2010, среда. 16:43


Если изображение не отображается, перейдите на обычную (мобильную) версию страницы

З 20 по 24 серпня у Львові на пляжі Винниківського озера відбудеться фінальний турнір Фестивалю пляжного футболу.

Фестиваль проходить під патронатом Президента України В.Януковича.

Організатори: Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту, Всеукраїнський благодійний фонд «Спорт проти наркотиків, тютюну та зловживання алкоголем», за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та її Голови – Василя Горбаля та за сприяння Львівської міської ради.

Фестиваль проходить на підтримку соціальної програми «Спорт проти наркотиків, тютюну та зловживання алкоголем».

У рамках фестивалю відбудуться спортивні змагання на піску і шоу, серед яких:

- Показовий фінальний турнір пляжного футболу за участю професійних футбольних клубів

- Дитяча ліга пляжного футболу України

- Кубок Черлідерів - танці на піску

- Чемпіонат АПФУ по футволею

- Турнір з пляжного регбі

- Турнір серед футбольних вболівальників

Учасники проекту «Прем'єр Ліга пляжного футболу»:

ФК «Львів» (Львів), «Чорноморець» (Одеса), «Динамо» (Київ), «Таврія» (Сімферополь), «Металіст» (Харків) та ПФК «Севастополь» (Севастополь).

Гран-прі Фестивалю пляжного футболу 2010р. успішно пройшли у наступних містах:

- м. Київ 18-20 червня,

- м. Харків 2-4 липня,

- м. Іллічівськ 14-15 серпня

Спеціальний подарунок уболівальникам від генерального партнера Фестивалю пляжного футболу - ЗАТ «Укртелеком» - БЕЗКОШТОВНИЙ вхід на стадіон на всі проекти фестивалю. Стадіон – унікальна швидко збирана конструкція на 2000 посадочних місць буде збудована на пляжі Винниківського озера за 3 дні. Його буде обладнано професійним потужним звуковим обладнанням, що забезпечить атмосферу свята на трибунах стадіону на весь період проведення змагань.

Фестиваль пляжного футболу транслюватиметься на телебаченні та в Інтернеті.

Телеканали:

- Перший національний

- Львівська обласна державна телерадіокомпанія (12 канал)

- Спорт-1

- Інтер + (супутникове мовлення)

- Гамма (кабельне мовлення)

Інтернет:

- www.sport.ua

- www.ua-football.com

Змагання у Львові є підсумком всього літнього сезону і матимуть у своїй програмі унікальні заходи, приурочені до державних свят – Дня прапора та Дня незалежності:

23 серпня – День державного прапора України. В цей день буде проведено товариський матч національних збірних з пляжного футболу «Україна» - «Польща»

Запуск національного прапора в небо.

Стилізовані під прапор України сотні повітряних кульок здіймуться в небо зі стадіону.

Розгортання прапорів над трибунами.

Всі присутні вболівальники зможуть власноруч долучитися до розгортання державних прапорів, що вкриють всі трибуни перед початком матчу.

Трембіти – українська відповідь вувузелам!

Дійство вшанування національного прапору та початку матчу супроводжуватиметься унікальним виступом автентичних українських трембітарів, що наповнять звуками трембіт гори, оточуючі Винниківське озеро.

24 серпня – День незалежності України. В цей день відбудеться Фінальний матч Фестивалю, який визначить чемпіона сезону 2010 року. Одразу після закінчення матчу відбудеться урочиста церемонія нагородження всіх переможців та учасників проекту.

Фестиваль пляжного футболу - головні змагання з пляжного футболу в Україні і саме вони зіграли свою визначальну підготовчу, тренувальну роль у підготовці гравців національної збірної України з пляжного футболу, які 18 липня стали переможцями європейського відбіркового турніру до Кубка світу 2011 року з пляжного футболу! Наша команда стала кращою в Європі, і тепер буде битися на Чемпіонаті Світу за звання найсильнішої в Світі!

Додаткова інформація про змагання в рамках Фестивалю пляжного футболу:

«Прем'єр Ліга пляжного футболу України» - показовий турнір серед професійних футбольних команд під егідою Федерації футболу України.

Учасники: ФК «Львів» (Львів), «Чорноморець» (Одеса), «Динамо» (Київ), «Таврія» (Сімферополь), «Металіст» (Харків) та ПФК «Севастополь».

«Дитяча Ліга пляжного футболу. Живи футболом - будь здоровим!»- У відбіркових турнірах бере участь не менше 4 і не більше 8 кращих міських дитячих команди з пляжного футболу 1996 р.н., а у фінальному турнірі у Львові 8 команд - по 2 кращі з кожного міста.

«Кубок черлідеров» - танці на піску, конкурс «Міс-Україна пляжного футболу». У відбіркових турнірах в Києві, Харкові, Іллічівську приймали участь не менше 2 команд черлідеров, а у фінал відправляться три команди - переможці з кожного міста. Команди змагаються у танцях на піску і грі в жіночий пляжний футбол. Вибір команди переможця здійснюється шляхом голосування глядачів на стадіоні і через Інтернет.

Конкурс "Міс-Україна пляжного футболу" визначає переможницю з числа дівчат учасниць команд черлідингу.

«Перший чемпіонат України АПФУ по футволею» - турніри з футволею (футбол через волейбольну сітку) в Києві, Харкові та Іллічівську визначили 8 найсильніших пар України, які у Львові будуть боротися за звання чемпіона.

Відгуки гостей та учасників першого етапу фестивалю пройшов у Києві:

Равіль Сафіуллін (Міністр України у справах сім'ї молоді та спорту):

- Сьогодні було справжнє свято. Те, що я побачив, перевершило мої сподівання. Асоціація пляжного футболу України як завжди наочно продемонструвала свої організаторські таланти. Справжньою кульмінацією став матч «Динамо» - «Севастополь», який вийшов дуже захоплюючим. Інтрига в фіналі була присутня постійно і цілком закономірно, що все завершилося серією післяматчевих пенальті. Вважаю, що всі глядачі, а трибуни були заповнені, отримали задоволення. Попереду ще етапи в Харкові, Одесі та Львові, впевнений, що і там все пройде на вищому рівні.

Мирон Маркевич (головний тренер національної збірної команди України з футболу):

- Судячи з результатів збірної, пляжний футбол крокує вперед. І це радує всіх. Тому що перше місце, навіть якщо це кваліфікаційний раунд, там багато хороших команд, значить на правильному шляху пляжний футбол в Україні. Проходить багато турнірів, і в Харкові був, я дивився фінальний матч. Скоро у Львові турнір розпочнеться. Будемо раді, якщо на Чемпіонаті світу Україна займе призове місце.

Мілет Бальчос (президент Професійної футбольної ліги України):

- Враження від свята тільки хороші. Я вперше на матчі пляжного футболу, так уже склалося, що раніше не доводилося бути присутнім на таких іграх. Тут я бачу раціональне зерно, яке ми, мабуть, будемо застосовувати у великому футболі. Футбол, крім того, що це спортивна гра, повинен бути святом і шоу. Так що сьогодні тут для нас пристойна школа. Організатори дуже добре постаралися і отримали заслужену винагороду - заповнені трибуни. Атмосфера свята тут просто не передання.

Сергій Ребров: "Від гри в футволей отримав масу задоволень"

- Приблизно така погода була на чемпіонаті світу 2006. Теж було жарко, але тут ще й пісок як вугілля, а там був зелений газон. Загалом, під час гри було важко, а зараз нормально себе почуваю. Влітку я з друзями часто грав у пляжний футбол і його різновид футволей, але щоб так серйозно як на фестивалі - ні. Дуже радий, що мене запросили на фестиваль пляжного футболу. Тут панує атмосфера справжнього свята.

Владислав Ващук: "Свято пляжного футболу вдався"

- Сьогодні перемога далася важче. Всі ж і суперник був серйозніший, і було досить спекотно. Пісок надто нагрівся, ноги буквально горіли. Але ми з Ребровим професіонали і спокійно поставилися до перемоги. Емоції та враження найкращі. Мені сподобався це Свято пляжного футболу організоване в Гідропарку.

Турнірна таблиця після трьох Гран-прі

Команда ігри м’ячі очки
1 ТАВРІЯ 9 27-28 24
2 ЧОРНОМОРЕЦЬ 9 28-26 24
3 ДИНАМО 9 40-27 22
4 МЕТАЛІСТ 9 30-25 18
5 ФК ЛЬВІВ 9 23-30 15
6 ПФК СЕВАСТОПОЛЬ 9 30-37 14

Група А: Таврія, Динамо, Севастополь

Група Б: Чорноморець, Металіст, Львів

Розклад основних матчів фестивалю:

20 серпня (п’ятниця)

15:00 «Львів» - «Металіст»

16:40 «Динамо» - ПФК «Севастополь»

21 серпня (субота)

14:20 ПФК «Севастополь» - «Таврія»

15:30 ФК «Львів» - «Чорноморець»

22 серпня (неділя)

16:30 «Металіст» - «Чорноморець»

17:40 «Динамо» - «Таврія»

23 серпня (понеділок)

16:00 Україна - Польща

24 серпня (вівторок)

10:30 Матч за 3-е місце

12:00 Фінал

Если изображение не отображается, перейдите на обычную (мобильную) версию страницы

Если изображение не отображается, перейдите на обычную (мобильную) версию страницы

Если изображение не отображается, перейдите на обычную (мобильную) версию страницы

Если изображение не отображается, перейдите на обычную (мобильную) версию страницы

Пляжний футбол – ЗАПАЛИСЯ ГРОЮ!

Партнери фестивалю пляжного футболу:

Генеральний партнер проекту – ЗАО «Укртелеком»

Безлімітний Інтернет від Укртелеком!

Безлімітно яскраві можливості!

Укртелеком – це Інтернет!

Если изображение не отображается, перейдите на обычную (мобильную) версию страницы





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости