Роман Зуб повертається в "Карпати"

9 августа 2012, четверг. 16:21


Новоспеченому старшому тренеру карпатівської молодіжки Ігору Йовічевічу відтепер допомагатиме один з улюбленців львівських уболівальників Роман Зуб. До останнього часу колись непрохідний карпатівець, який запам’ятався львів’янам своєю несамовитою самовіддачею та принциповістю, очолював ФК «Перемишляни».

– Пане Романе, розкажіть про ваше повернення до «Карпат»...

– Воно вийшло доволі несподіваним. Таке відчуття, що серед літа сніг упав на голову і досі там лежить. Мені зателефонував генеральний директор «Карпат» Ігор Дедишин і запропонував зустрітися. Звісно, що від пропозиції працювати в «Карпатах» не відмовився. Для мене це була дуже приємна несподіванка. Не чекав такого...

– Ким і де ви будете працювати?

– Наразі допомагатиму Ігорю Йовічевічу в молодіжній команді.

– У вас практично нема тренерського досвіду. Мабуть, на початку важко працювати...

– Хлопці з молодіжки пройшли добру школу. Зараз же їм насамперед треба допомогти стати більш впевненими в собі та підняти власну самооцінку.

– Тобто ви будете працювати більше як психолог, ніж як тренер?

– Наразі я лише придивляюся. Мені треба сформувати думку про кожного з гравців, а потім будемо вже говорити детальніше. Потрібно також знайти максимальне взаєморозуміння зі старшим тренером.

– Чи будете ви вчити карпатівську молодь якостям, яким ви володіли самі?

– Це в крові має бути. Але будемо пробувати. Спершу треба навчити їх в футбол грати, але при цьому викладатися на 100%. Тоді і результати прийдуть.

– Як гравець ви були по-спортивному злим. А який ви тренер?

– Коли я працював в Перемишлянах, то не дозволяв собі крикнути на гравців. Але якщо хтось недопрацює чи не викладеться на повну, то, не сумнівайтеся, це не залишиться поза моєю увагою.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости