Купцов: Не змогли знешкодити бразильців

5 апреля 2014, суббота. 08:46


Головний тренер молодіжного складу "Карпат" Андрій Купцов прокоментував поразку від "Шахтаря" (1:3).

- Ви дуже серйозно готувалися до цієї гри. Приїхали до Донецька заздалегідь, провели тренування. Але, схоже, не вгадали із складом суперника...

- Так. Справа в тому, що до цього за молодіжку "Шахтаря" грали одній й ті ж виконавці. Ми десь чекали на зміни, думали, що Степаненко може грати, адже він пропускав матч основи, очікували побачити в старті Шиндера. А от два бразильці стали для нас сюрпризом. Зрештою, вони внесли свою лепту в перемогу "Шахтаря". Показали свою майстерність, що в підсумку переросло у три очки. Але слід визнати, що ці м’ячі забивалися не без нашої допомоги.

- Під час двох перших голів, захисники "Карпат" могли завадити клопотам...

- Ми самі собі голи привезли. Після того як повели в рахунку треба було взяти м’яча під контроль, тримати нитку гри в своїх руках. Треба було зробити акцент на простір, адже можна було передбачити, що "Шахтар" спробує відігратися. Ми ж по суті розв’язали руки бразильцям, які почали грати вільно, у них багато виходило. Практично уся гострота йшла від них. А у нас не знайшлося гравця, який би зіграв проти них щільно, не дав би їм розвернутися, який би їх знешкодив.

Правда, у другому таймі я залишився задоволеним діями Савченка. Так, він помилився, коли нам забивали третій гол, але це можна зрозуміти, адже він тільки почав відновлюватися від травми.

- Які плани на найближче майбутнє?

- Після повернення до Львова проведемо реабілітацію, а вже в понеділок почнемо готуватися до матчу проти київського "Динамо".





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости