Перша ліга. "Дніпро" - "Спартак" 1:0. "Дніпро" залишає небезпечну зону

21 апреля 2007, суббота. 22:44


Дніпро 1:0 Спартак
Поліщук 64  
Чопик, М.Стоян, Тарасеннко, Хістєв, Ковалюк, Гонщик, Поліщук, Данченко, Крамар (Гордей 87), Пахолюк (Савчук 46), Качур (Янчук 71)   Новак, Плехтяк, Канюк, Басараб, Кавінський, Коцабюк, Ільків, Гамарник, Веретко, Ткачук, Постолатьєв (Олійник 69)
Попередження: Савчук 66, Янчук 90   Попередження: Плехтяк 59

"Спартак" приїхав в день гри до Черкас "знекровленим": колектив через фінансові негаразди залишили відразу семеро гравців на чолі з головним тренером Сергієм Кучеренко, проте івано-франківці дали справжній бій черкащанам. Зігравши надійно в обороні та створивши чисельну перевагу у центрі поля "Спартак" став міцним горішком для "дніпрян", що прагнуть залишити нижню частину турнірної таблиці.

На превеликий жаль, погодні умови внесли корективи на хід матчу та незначну кількість вболівальницького загалу. Перший небезпечний момент у матчі виник на 10 хвилині - дальній постріл Качура не влучив у ціль. За хвилину до перерви після розіграшу штрафного біля воріт господарів, Володимир Постолатьєв пробив поряд зі стійкою воріт.

В другій половині матчу господарі спромоглися змінити перебіг подій на футбольному полі на свою користь. На 59-ій хвилині зі шрафного Юрій Данченко намагався перекинути "стінку". Єдиний м'яч у зустрічі було забито на 64-ій хвилині після навісу зі стандарту Сергія Хістєва - Роман Поліщук, що грав з не залікованою травмою, відправив шкіряну кулю в протихід голкіперу івано-франківців. Вкотре людина в "чорному" спробувала зіпсувати свято футболу у місті над Дніпром: протягом всього матчу Володимир Головко виносив дивні рішення, а в середині тайму не захотів помінити явну гру рукою захисника в карному майданчику гостей. Подвоїти рахунок господарі мали можливість за п'ять хвилин до фінального свистка: до виконання кутового підключився захисник Тарасенко, проте удар головою Євгена був неточним.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Дніпра" Рябоконь О.Д. зазначив, що в складній грі його підопічні змогли здобути жадану перемогу та визнав факт недооцінки суперника. Слова генерального менеджера клубу Заховайла В.В. прозвучали мов блискавка для присутніх журналістів та вболівальників: "На жаль за півтора року місцева влада не звернула уваги на проблеми представника шевченківського краю в українському чемпіонаті з футболу, обмежившись лише формальними відписками. Без зустрічного руху з боку властей футбол у Черкасах, що має славні традиції може загинути. Нинішній сезон може стати останнім для черкаського "Дніпра" у національній першості. Я не приховую, що в мене є пропозиція від керівництва іншого міста, що виділяє з бюджету значні кошти - 50 млн. гривень, перевезти футбольну команду до них".




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости