Перша ліга. "Енергетик" - "Львів" 0:0. Нічия – відносне явище

17 июня 2007, воскресенье. 07:55


Енергетик 0:0 Львів
 
Хомин, Качур, Шалата (Бриж 62), Запорожан, Лук’янов, Рудницький, Чернов, Гуменюк (Мігалатюк 70) Лакомський, Долотко, Ципердюк (Паращій 85)    Марущак, Горецький, Романюк, Жданов, Гальчук, Кудінов, (Сапуга 69), Б. Баранець (Деревльов 65), Худзік, Г. Баранець (Мандзюк 60), Теплий, Рябовол (Паськів 75) 
Попередження: Чернов 15, Лук'янов 37   Попередження: Баранець Г. 6

У передостанньому турі футболісти «Енергетика», які після останніх трьох поразок хотіли реабілітуватися перед своїми уболівальниками, проводили останній домашній матч нинішнього сезону. Натомість у львів‘ян був хороший шанс поквитатися з домашнім кривдником за поразку і, за збігом сприятливих обставин, піднятися на дві сходинки вгору. Львівській команді довелося боротися і з грізним суперником, і з кадровими труднощами. Лінія атаки продовжує шкутильгати. До травмованого Баглая додалося пошкодження Зарічнюка і Ханаса. Не зовсім здоровим був Ільчишин. Форварди продовжували залишатися з «сухим пайком». Надія покладалася на яскраво вираженого форварда Рябовола, і виношувалися сподівання, що «вистелить» Худзік. До речі, Павло не знайшов себе у цьому матчі. Чи то уболівальницькі підказки, як і за кого грати (осінь провів за бурштинців), чи просто нефарт, але Павло, окрім добрих намірів, нічого цікавого не створив. Рябовол міг вийти з поля битви героєм матчу і подарувати львів’янам перемогу, а з нею і три пункти. Однак, у вирішальний момент молодий нападник погано зорієнтувався у ситуації, яку створили йому партнери і суперники. Іван, маючи перед собою одного воротаря, з 15-ти метрів не влучив у рамку.

За диспетчерським пультом безустанно трудився Григорій Баранець, постачаючи партнерів м’ячами, був не проти і сам завершити атаку голом. Не судилося. Те, що рушійною силою ФК «Львів» залишаються брати Баранці засвідчив і даний поєдинок. До слова, саме з ініціативи братнього дуету виникали небезпечні моменти у карному майданчику бурштинців. Борис з Григорієм неодноразово виводили на ударні позиції партнерів. Після матчу брати терміново відправилися в Київ, щоб приєднатися до складу студентської збірної України, яка готується до Всесвітніх змагань.

Проте в цьому протистоянні м’яч жодного разу не перетнув лінію воріт Хомина. Гра часто точилася у центрі. Відповідно, воротарі могли відпочивати.

У складі бурштиців хороше враження справили Чернов і Запорожан. Перший, не зважаючи на юний вік, непогано справлявся з роллю організатора командної гри, а у другому таймі змусив Марущака потурбуватися. Мар’ян, у падінні, рятуючи ворота ФК «Львів», таки заволодів м’ячем, другий - запам’ятався дальнобійними ударами, які несли у собі загрозу.

Тож полювання за гольовими скальпами завершилася нічиєю. Коефіцієнт корисно-продуктивних дій футболістів Львова вимагав більшого і кращого. Тож «Енергетик» отримав більше задоволення – залишився у десятці, а ФК «Львів» змінив застаріле дванадцяте місце – тринадцятим.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости