Перша ліга. "Прикарпаття" - "Динамо-2" 1:3. У "Прикарпаття" ще є шанс

11 июня 2009, четверг. 19:47


"Прикарпаття" - "Динамо-2" 1:3

Голи: Соколенко 73 - Чепілов 6, 21, Еременко 49

«Прикарпаття»: Локатир, Данищук, Мельничук (Баб’юк, 36), Гребінський (Микуляк, 46), Соколенко, Коцабюк, Стоцький (Корнієнко, 58), Чернишов (Ревуцький, 66), Боришкевич (Бут, 72), Худоб’як, Щеглюк.

«Динамо-2»: Кичак, Люлька, Парцванія, Бутенін, Новак, Кушніров, Д. Єременко (Морозенко, 67), Петров (Рибалка, 42), Гармаш, Малін (Шевчук, 46), Чепілов (Коркішко, 59).

Попереджені: Соколенко, 18, Стоцький, 20, Коцабюк, 30, Мельничук, 32, Микуляк, 81 – Гармаш, 23, Люлька, 24, Парцванія, 72.

«На перебіг матчу вплинув швидкий гол, - скаже по завершені поєдинку наставник киян Юрій Калитвинцев. – У попередній грі в Бурштині ми швидко пропустили, і хлопці зламалися. Сьогодні вийшло все навпаки: забили м’яч і розправили крила. Що поробиш, юнацька психологія є нестійкою. Незадовлений я лише тим, що при рахунку 0:3 мої підопічні не розвинули успіх, за що й отримали на горіхи після фінального свистка».

Вже на шостій хвилині Дмитро Єременко діагональною передачею вивів віч-на-віч з голкіпером господарів Чепілова. Останній не схибив. Через 15 хвилин болгарин оформив «дубль», замкнувши ударом головою флангову передачу Кушнірова: м’яч «облизав» стійку і відскочив у сітку. У господарів до перерви гра не клеїлася: першого небезпечного удару вони завдали лише на 40-й хвилині (Щеглюк).

Другий тайм прикарпатці розпочали значно жвавіше. На 47-й хвилині арбітр зустрічі не наважився призначити у ворота динамівців пенальті за фол проти Микуляка. Затяжна атака франківців завершилася ударом Коцаб’юка у ближній кут воріт – Кичак відбив м’яч ногою. І майже одразу господарі пропустили втретє. Хтось з оборонців у простій ситуації не влучив по м’ячу, Єременко таким подарунком скористався сповна.

Господарі розмочили динамівців на 73 хвилині. Потужний постріл Микуляка зі штрафного прийняв на себе каркас воріт, однак на добиванні найбільш спритним виявився Соколенко. Під завісу зустрічі свою майстерність у виконанні стандартів продемонстрував також Щеглюк, але Кичак з його ударом впорався.

На післяматчеву прес-конференцію прикарпатці прибули на чолі з президентом клубу Анатолієм Ревуцьким. «Відмучилися», - першим ділом мовив керманич «Прикарпаття». Він подякував усім, хто допоміг команді завершити сезон. Виїхали за рахунок патріотизму, - вважає Ревуцький, - з тим складом, що був восени, ми б першість не завершили.

Однак мучитися далі у президента клубу бажання немає: «Значною мірою ми втримували хлопців в команді за рахунок університету: навчання, військова кафедра… Зараз вони отримають дипломи і важелів впливу на них не залишиться. Загалом доля «Прикарпаття» вирішиться у найближчі дні, максимум – до кінця місяця. Маємо деякі напрацювання, ведемо переговори. Якщо спрацює – будемо вести мову про подальші крокі, ні – вибачайте…»




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости