Перша ліга. "Зірка" - "Титан" 1:3. "Титан" переміг "Зірку"

7 августа 2010, суббота. 19:51


"Зірка" - "Титан" 1:3

Голи: Давидов 54 - Яровенко 31, Візьонок 55, Радіонов 66

«Зірка»: Белошапка, Круцкевич, Атаєв, Пінчук, Смалько, Давидов (Алимов, 77), Погребняк (Костюченко, 75), Городов (Ткачук, 68), Гріщенко (Демиденко, 62), Ситнік (Бондарев, 66), Кочура.

«Титан»: Кошелев, Мамотенко, Волга (Радіонов, 16), Візьонок (Камерцель, 67; Каліненко, 90), Світличний, Яровенко, Довжик (Шарко, 88), Крюков, Столярчук, Субочев, Мацак.

До звітного матчу дебютант першої ліги армянський «Титан» підійшов з шістьма очками в активі, перегравши білоцерківський «Арсенал» та ФК «Львів». А от кіровоградська «Зірка» в нинішньому сезоні не може знайти своєї гри. В звітному матчі головний тренер господарів Олександр Деріберін мав вносити корективи у центр оборони, адже капітан команди, центральний захисник, Денис Стоян із-за вилучення в попередньому матчі дискваліфікований: на його позиції в матчі з «Титаном» грав Євген Атаєв. В півзахисті в старті з’явилися Юрій Гріщенко та Дмитро Погребняк (вперше в сезоні вийшов з перших хвилин матчу). В атаці кіровоградська команда грала на вістрі з двома нападниками Олександром Ситніком та Олександром Кочурою.

Три стартові поразки кіровоградську команду в турнірній таблиці першої ліги «розмістили» на останній сходинці (матч в Бурштині відбувся на один день раніше і «Енергетик», здобувши очко, опустив «Зірку» на 18-е місце). Тож, перед складними виїзними матчами з ФК «Львів» та «Кримтеплицею» домашня зустріч з армянською командою носила досить важливий характер. І перші хвилини звітної зустрічі не розчарували кіровоградських вболівальників: їх улюблена команда чималими силами пішла в атаку. Нападники кіровоградської команди змусили попрацювати голкіпера суперника Артема Кошелева, котрий зміг парирувати досить складні удари: Олександр Кочура з кута штрафної площадки поцілив в дев’ятку воріт гостей, а Олександр Ситнік з гострого кута з десяти метрів розстрілював ворота «Титану». Після стартового штурму воріт гостей останні постаралися збити темп гри, затягуючи час завдяки лежанням на футбольному полі, коли ніякої грубої гри з боку кіровоградців не було (до речі в звітному матчі арбітр футболістам не показав жодного попередження). Ця тактика принесла свою користь «Титану» і в середині тайму вони зуміли перехватити ініціативу на футбольному полі. Мав чудовий шанс вивести армянську команду вперед Євген Волга, але перебуваючи в одному метрі до воріт «Зірки», не влучив у їх створ, «пробачивши» цим самим кіровоградців. Але вже наступна атака гостей стала результативною: Олександр Яровенко, після обрізки Євгена Атаєва, отримав чудову передачу від партнера, зігравши на випередження, ударом головою пробив у лівий кут воріт «Зірки» - 0:1. Цей пропущений м’яч негативно подіяв на футболістів кіровоградської команди, адже в ті десять хвилин, що залишилися до завершення першої половини матчу, вони не змогли створити щось небезпечне біля воріт Артема Кошелева. А от гравець «Титана» Андрій Мацак міг подвоїти ще до перерви перевагу своєї команди, але пробив вище воріт господарів. Тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей. У перерві матчу для глядачів були організовані різні конкурси, за підсумками яких їх учасники отримали подарунки від футбольного клубу «Зірка».

Зі старту другого тайму кіровоградська команда заволоділа територіальною та ігровою ініціативою. І у воріт суперника стали виникати небезпечні моменти, але, на жаль, постріли Олега Давидова та Дмитра Погребняка були не влучними. Та все ж старання кіровоградців були загородженні забитим м’ячем: після передачі Олексія Городова Олег Давидов добре зорієнтувався в центрі штрафної площадки суперника, зміг переграти центрального захисника гостей і пробив повз голкіпера Артема Кошелева у ворота «Титана» - 1:1. Цей забитий м’яч мав пожвавити гру кіровоградської команди в атаці і надихнути на наступні подвиги, але, на жаль, сталося навпаки. Футболісти «Зірки» в хвилини радості забитому м’ячу першу ж атаку суперника не зуміли зупинити: подачу в центр штрафної площадки Олександр Круцкевич не зміг перехватити і Костянтин Візьонок, який на 15 сантиметрів нижче свого опонента, ударом головою змусив капітулювати голкіпера господарів – 1:2. Як і в попередніх матчах пропущений м’яч «зупинив» кіровоградську команду. Гості перехватили ініціативу в матчі і до його завершення мали декілька можливість відзначитися, і однією з них скористалися: Євген Радіонов збільшив свій бомбардирський залік в нинішньому сезоні до трьох забитих м’ячів, скориставшись помилкою Андрія Смалько на лівому фланзі оборони кіровоградської «Зірки». Вихід на футбольне поле п’яти свіжих гравців Євгена Демиденка, Віталія Бондарева, Ігоря Алимова, Олександра Ткачука і Максима Костюченка гру кіровоградців в атаці не пожвавив, а додав ще більше не зіграності попереду. Віталій Бондарев кілька раз виходив на зручну позицію для удару, але втрачав моменти для ударів. А от Євген Радіонов мав оформляти дубль в звітному матчі, але не використав дві чудові можливості для взяття воріт кіровоградської «Зірки». Спочатку нападник гостей вибігав тет-а-тет з голкіпером господарів, але Євген Атаєв зміг догнати суперника і вибити м’яч з під ніг Євгена, а за кілька хвилин до завершення матчу гостру передачу партнера Радіонов не замкнув. Тож матч завершився з рахунком 3:1 на користь армянського «Титана».

Зазнавши поразки в звітному матчі кіровоградська «Зірка» залишилася на останній сходинці в турнірній таблиці першої ліги. Такий прикрий результат розчарував вболівальників, котрі намагалися підтримувати свою команду до фінального свитка арбітра, за що по завершення матчу футболісти подякували. На жаль, на даний момент кіровоградська команда, для якої керівництво клубу створило всі умови, не може зігратися та порадувати своїх відданих вболівальників чудовою грою та перемогами. Що ж будемо вірити в краще та сподіватися, що й на «нашій вулиці» скоро буде свято перемог улюбленої команди. В наступних матчах на кіровоградську «Зірку» очікує три поспіль виїзні матчі: 15 серпня в Добромилі кіровоградці зіграють проти ФК «Львів», через два дні в Калініно спробують взяти реванш за домашню поразку в другому турі у кубковому протистоянні з місцевою командою «Фенікс-Іллічовець», а 22 серпня в Молодіжному «Зірка» зіграє з «Кримтеплицею». Ось такий складний календар матчів очікує «Зірку», яка вдома зіграє аж 28 серпня і суперником буде ще одна сильна команда - алчевська «Сталь».




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости