Контрольний матч. "Зірка" - "Металіст" (дубль) - 5:0

19 февраля 2012, воскресенье. 16:16


Контрольний матч. "Зірка" - "Металіст" (дубль) - 5:0

Голи: Степанов, 5; Галенко, 23; 66; Батальський, 82; Скляр, 86.

"Зірка": Ситников, Пінчук, Гололобов, Степанов, Смалько, Стоян (Войтенко, 60), Скляр, Рудницький, Самойленко (Батальський, 46), Галенко (Войнаровський, 73), Кєвліч (Осадчий, 46).

Кіровоградська «Зірка» в останньому контрольному матчі другого кримського збору розгромила дубль харківського «Металіста» з рахунком 5:0. Розпочав розгром молодих харків’ян Андрій Степанов, котрий відзначився після передачі Єгора Кєвліча. Єгор через вісімнадцять хвилин на свій рахунок записав ще одну результативну передачу, коли асистував Ярославу Галенку. З перевагою «Зірки» в два м’ячі і закінчилася перша половина зустрічі. Після перерви наша команда продовжувала шукати щастя біля воріт суперника і Ярослав, результативно замкнувши передачу Олександра Скляра, оформив дубль в звітній зустрічі. В останній десятихвилинці підопічні Вадима Анатолійовича Євтушенка ще двічі засмутили дубль «Металіста». Спочатку Олександр Батальський з передачі Дмитра Осадчого відзначився, а потім Іван Войтенко вивів Олександра Скляра один на один з голкіпером харків’ян і Олександр впевнено переграв свого опонента. Звітній матч завершив другий кримський збір кіровоградської команди, яка сьогодні вечором відправиться до Кіровограду. В подальшому футболісти матимуть три дні відпочинку, після чого, перед відправленням до Туреччини, буде збір у Кіровограді.

Зазначимо, що на другому кримському зборі кіровоградська «Зірка» провела п’ять товариських матчів, в яких здобула чотири перемоги і зіграла в одну нічию; загалом у цих матчах наша команда забила 12 матчів, при цьому не пропустивши жодного.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости