"Буковина" вийшла з відпустки

18 июня 2012, понедельник. 12:00


17 червня чернівецька «Буковина» розпочала підготовку до сезону – 2012/2013. Вчора, о 12 годині, гравці чернівецького колективу зібралися на СОУ «Буковина». Впродовж двох днів гравці нашої команди проходитимуть медогляд, а сьогодні, 18 червня, відбудеться також тестування футболістів «Буковини». У Чернівцях підопічні Вадима Зайця працюватимуть до 22 червня. Саме цього дня у чернівецького колективу заплановано двосторонню гру.

З 23 червня по 7 липня чернівецька «Буковина» перебуватиме на навчально – тренувальному зборі в Криму (ГСК «СКІФ», Новопавлівка). Планується, що у Криму команда зіграє п’ять контрольних матчів. «До початку першості України залишилося менше місяця. Тож часу на підготовку до офіційних ігор у нас обмаль. Я вірю у те, що мої підопічні професійно поставляться до роботи. Це і стане важливим чинником успішного виступу «Буковини» у першості України», - зазначив головний тренер ФСК «Буковина» Вадим Заяць.

Щодо гравців «Буковини», які захищали кольори нашої команди, то підготовку до сезону у лавах ФК «Севастополь» розпочав Антон Крамар. Нагадаємо, що Антон виступав у чернівецькій команді на правах оренди, а діючий контракт він має саме з кримським колективом. Звісно, що тренерський корпус «Буковини» переглядатиме потенційних новачків команди з Чернівців.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости