Руслан Платон: Нам хотілося перемогти більше, аніж "Кримтеплиці"

7 сентября 2012, пятница. 16:36


Досвідчений нападник Руслан Платон після 11–річної перерви зіграв у Чернівцях за рідну «Буковину». У матчі з «Кримтеплицею» 30–річний футболіст зумів двічі вразити «рамку» суперника. Після завершення матчу «Буковина» - «Кримтеплиця» з Русланом поспілкувалася прес–служба чернівецького клубу.

- Руслане, за рахунок чого «Буковині» вдалося перемогти кримську команду ?

- За рахунок голів. У футболі перемагає той, хто забиває на один гол більше. Наша команда сьогодні, так би мовити, билася. Я чув від хлопців про те, що «Буковині» не вдавалося перемагати «Кримтеплицю» у рідних стінах. Нам дуже хотілося зламати цю неприємну традицію. Добре, що нам це вдалося. Ми серйозно налаштовувалися на гру. Гадаю, що нам хотілося перемогти більше, аніж «Кримтеплиці».

- До матчу з «Кримтеплицею» ти востаннє зіграв перед чернівецькими вболівальниками 11 років тому. Які ж у тебе враження від «Буковини» сучасного зразка?

- 11 років – це великий проміжок часу. Зараз у «Буковині» виступають молоді, перспективні хлопці. Відчувається те, що у них є потенціал. Якщо вони працюватимуть над собою, то усе у них буде добре, а «Буковина» боротиметься за найвижчі місця.

- Сьогодні тобі вдалося двічі вразити «рамку» суперника. І все ж, ти мав можливість відкрити лік забитим голам ще у Миколаєві...

- Дійсно, у Миколаєві я мав гарний момент для того, щоби відзначитися. На жаль, забити тоді не вдалося. А ось сьогодні мене підтримували близькі люди. Звісно, що дуже хотілося відзначитися. Мені вдалося забити двічі. А це дуже приємно.

- У матчі з МФК «Миколаїв» ти зіграв лише один тайм. З чим це пов'язано?

- Треба було подивитися трохи з боку – як хто працює, чого від кого очікувати. Хотілося також зрозуміти якійсь тренерські задумки. Зрештою, мені трохи не вистачає фізичної форми. Я прийшов у «Буковину» вже у розпал першості України. У цих змаганнях було зіграно сім турів. Це серйозний термін. Треба набрати оптимальних кондицій, а тоді усе буде гаразд.

- Якими будуть побажання буковинським уболівальникам, які чекать від тебе голів у ворота суперників нашої команди ?

-Приходьте на стадіон. Коли здається, що немає сил, а трибуни женуть, то виростають крила. Тоді також починаєш бігти вперед та прагнеш показати якомога кращу гру. На мою думку, чим більше буде людей на трибунах стадіону, тим краще ми гратимемо.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости