Пригоди Олександра Алієва в Тернополі

17 августа 2013, суббота. 21:39


Сьогодні вранці на електронну скриньку UA-Футболу прийшов цікавий лист від одного з наших тернопільських читачів. Цитуємо:

«Цієї ночі в нашому файному місті запалювали київські динамівці. Сказав би – люди в футболках і шортах з динамівськими емблемами. Але сумніви, що то справді київські гості, зникли, коли на чолі компанії з близько десятка хлопців побачив колишнього гравця збірної Алієва. Особисто бачив, як охоронці нічного клубу «Ріверпул» близько 11-ї вечора відмовлялися пускати столичних до середини, оскільки ті не відповідали правилам «дрес-коду». Врятували тернопільські друзі, для яких знаходження в такій авторитетній компанії було великою честю. Вони достукалися до власника «Ріверпулу» і той провів динамівців до столика. Там кияни розважалися приблизно до третьої години ночі, розпиваючи спиртні напої. Алієв у розпал вечірки виглядав зовсім розібраним, стан деяких його друзів був ще плачевнішим. Та після третьої ночі паті не завершилося. Наші земляки вирішили поводити зі столичними гостями козу. Компанія переїхала в інший нічний клуб, але звідти Алієв швидко втік, помітивши фотокамери».

У редакції над цим листом посміялися й вирішили забути. До вечора, коли нам зателефонував наш тернопільський власкор. Він сповістив, що поведінка Олександра Алієва під час і після матчу шостого туру FavBet Ліги 1 «Нива» - «Динамо-2» була надто одіозною. Хоча спершу було трохи гумору. На початку гри на поле вибіг пес і побіг саме до Алієва. Глядачі посміялися, а потім вони глузували над самим донедавна найталановитішим українським півоборонцем. Полем він ледь пересувався і за весь матч з позитивної точки зору запам’ятався лише однією дією – пробиттям штрафного на початку зустрічі, який воротар господарів Новак спокійно перевів на кутовий.

На 40-й же хвилині Олександр, роздратовано відсуваючи рукою кутовий прапорець, банально його зламав. А на 80-й хвилині настав, як казав герой популярного в 90-ті «Шоу довгоносиків», «апогей апофеозу». Використовуючи весь свій багатий досвід, Алієв тримав час і не вводив м’яча в гру. Цим він продемонстрував, що команда київського «Динамо-2» грає на нічию (матч так і завершився з рахунком 0:0). Суддя з Херсона Ігор Пасхал не витримав і показав «зірці» попередження. Сама «зірка» «не витримала» увідповідь. Алієв прискорився у напрямку арбітра, який знаходився приблизно на 20-метровій відстані, і почав агресивно вичитувати рефері. Суддя зберіг спокій і, показавши роздратованому динамівцю друге попередження, вигнав його з поля.

Спершу пригадаємо, що це вилучення для Алієва вже друге на старті першолігового сезону. Залишав поле Тернопільського стадіону Олександр під десятитисячне скандування, в якому киянина називали відомим словом на три літери. Не вгомонився Сашко й у підтрибунних приміщеннях. Він на очах у журналістів і багатьох офіційних осіб проривався до суддівської кімнати. Мабуть, щоб достукатися до арбітра Пасхала, за що той його вилучив. Потім, трохи вгомонившись, Сашко перекинувся словами з одним з працівників стадіону. «Хороший у вас кабак, этот «Риверпул» - каже динамівець, не зваживши на те, що кореспондент UA-Футболу очікував на нього, щоб взяти післяматчевий коментар.

Від флеш-інтерв’ю Алієв не відмовився.

- Олександре, здалося, що на полі ви виглядали доволі важко і погано. Це так?

- Я так плохо понимаю. Можно по-этому…

- Александр, показалось, что на поле вы выглядели тяжело и плохо. Это так?

- Как это плохо? Я не считаю, что я плохо выглядел. На поле было много молодых ребят. Они еще чуть-чуть не понимают, что и в какой футбол они играют. Это первая лига и здесь на первом месте, конечно, стоит борьба. Они в чем-то уступают, но в желании и хотении они не уступают. Ничего, со временем это придет.

- Как себя чувствуете после перевода из первой команды в «Динамо-2»?

- Ничего. Для меня главное – поддерживать форму.

- Надеетесь еще вернуться в основу «Динамо»?

- Это вопрос не ко мне.

- Но такое желание есть?

- У меня есть желание играть. Вот это мое желание. А в дальнейшем – что будет, то будет.

- От названия команды это зависит?

- Нет.

Це все. В цю мить до Алієва підійшла людина і сказала: «Саша, мы машину тебе подогнали, но там люди собрались. Может, выйдешь через другой выход?» «Нет» - відповів Олександр. І пішов до центрального входу, де на нього вже чекала «карета» - автівка BMW, на якій Алієв окремо від команди приїхав з Києва. Тернопільські вболівальники лютували: «Що, гидуєшся їхати з рештою команди, в автобусі?», «Ти такий футболіст, як з мене ксьонзова жінка», «Пияку, за що тобі гроші платять?» та інші цензурні і не дуже фрази такого характеру.

Така вона, зіркова доля. Алієв витримав тиск, пробрався крізь створений міліціянтами живий коридор і, виїхавши на проїжджу частину, помчав, не помітивши червоного світла найближчого світлофору.

Фото - Андрій Вербицький




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Читайте также

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости