ПФЛ визначила дати проведення перенесених матчів

5 ноября 2013, вторник. 17:40



Адміністрація ПФЛ визначила дати проведення перенесених матчів "FAVBET Ліги 1", а також чемпіонату серед команд клубів другої ліги.

Так, матч 9-го туру "FAVBET Ліга 1" "Буковина" Чернівці – "Нива" Тернопіль відбудеться 20 листопада 2013 року. Нагадаємо, за рішенням Центральної Ради ПФЛ, поєдинок не відбувся в призначений термін через тимчасове скрутне фінансове становище чернівецької "Буковини".

У зв’язку з викликом до національних збірних команд п’яти футболістів команди "Динамо-2" проведення матчу "Миколаїв" Миколаїв – "Динамо-2" Київ, що має відбутися в рамках 19-го туру, призначено на 30 листопада 2013 року.

Решта матчів, запланованих для проведення у 19-му турі, буде проведено згідно з календарем змагань: 16 – 17 листопада 2013 року.

З 9 на 11 листопада 2013 року перенесено матч між командами другої ліги "Динамо" Хмельницький – "Арсенал-Київщина" Біла Церква". Дату матчу змінено через проведення ремонтних робіт на стадіоні "Поділля", що у Хмельницькому. Інші матчі 21-го туру відбудуться згідно з календарем змагань.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости