Контрольний матч. "Карпати" - ФК "Ростов" 2:1. По сценарію фінала Кубка СРСР-1969

1 марта 2006, среда. 21:06


У вівторок, 28 лютого, футболісти львівських "Карпат" провели другий спаринг під час заключних тренувальних турецьких зборів проти російського клубу ФК "Ростов" і перемогли з рахунком 2:1.

У минулому сезоні ФК "Ростов" посів 13-е місце у прем'єр-лізі (всього - 16 команд). Ростовська команда (стара назва "Ростсільмаш") востаннє зустрічалася з "Карпатами" ще 11 вересня 1965 року. Тоді "зелено-білі" у Львові розгромили суперників з рахунком 6:0 (відзначились Гусєв (тричі), Крощенко, Костиков та Баталін). Проте цього разу сценарій у матчі розгортався як у фіналі Кубка СРСР-1969 в Москві, коли "Карпати" зустрічалися з іншим представником Ростова - СКА.

Матч "Карпати" - ФК "Ростов" очима головного тренера "Карпат" Юрія Дячука-Ставицького...

Про перебіг подій у матчі на турецькій землі розповів по телефону головний тренер "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький, який зазначив, що "ФК "Ростов" під час зимового міжсезоння у семи матчах здобув п'ять перемог, в тому числі і над швейцарським клубом "Тюн", і зазнав єдиної поразки ще 21 січня від харківського "Металіста". У складі "Карпат" знову не було трьох збірників - Фещука, Іщенка та Сучкова, які приєднаються до тренувального табору 2 березня.

В першому таймі на полі точилася рівна боротьба. Росіянин Осінов відкрив рахунок на 8-й хвилині після потужного штрафного удару. Після перерви перевага була на боці "Карпат", які забили два голи після розіграшу стандартних положень. На 66-й хвилині Роша Батіста після розіграшу кутового удару зрівняв рахунок, а на 79-й хвилині Самсон Ґодвін завдав підступного дальнього удару і м'яч, вдарившись об газон, перелетів над воротарем "Ростова". Тож, як і у пам'ятному фіналі-69, "Карпати" здобули вольову перемогу над ростовчанами з рахунком 2:1.

Склад "Карпат" був таким: Тлумак (Мартищук, 46), Федорів (Лапко, 60), Распопов, Петрівський, Пшеничних, Худоб'як (Веприк, 76), Ґодвін, Шмаков (Бобилєв, 71), Пірес (Стус, 78), Платон (Тимчишин, 46), Батіста.

ФК "Ростов" грав у такому складі: Багі (Чічкін, 46), Орлов, Гутьєррес, Оленіков (Бендзь, 46), Крушчич, Бурченко (Данцев, 46), Осінов, Бочков (Калашніков, 46), Белецький (Алхазов, 75), Перес (Каньєнда, 46), Бузнікін (Бурмістров, 46).

Заключна товариська гра "Карпат" під час третіх турецьких зборів відбудеться 4 березня.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости