Контрольний матч. ФК "Львів" - "Нива" (Тернопіль) – 1:2

22 февраля 2008, пятница. 11:34


ФК "Львів" - "Нива" (Тернопіль) – 1:2

ФК "Львів": Бандрівський (Марущак, 46), Романюк, Гальчук (к) (Горецький, 46), Ільків, Леонідов (Ханас, 46), Федорчук (Гетьман, 46), Панас, Худзік (Теплий, 46), Даньків (Палагнюк, 46), Б. Баранець, Козьбан (Чепурненко, 46).

Тренерський штаб львів’ян Степан Юрчишин, Михайло Калита і В’ячеслав Мавров продовжують наполегливо проводити з футболістами заняття, пов’язані із підготовкою команди до сезону. Користуючись нагодою ФК «Львів» залюбки розігрує контрольні поєдинки. Не став винятком і нинішній день, 21 березня. В Євпаторії львівський колектив зіграв спаринг з тернопільською «Нивою».

Для наставників команд цей поєдинок розглядався, як звичайний тренувальний спаринг, у якому гравці повинні демонструвати свої кращі якості та дотримуватись тренерських настанов. Проте у цій зустрічі вони діяли не кращим чином. Допустивши дві грубі помилки «дозволили» тернопільцям на два влучні удари. Спершу «заробили» у власному карному майданчику одинадцятиметровий, яким спритно скористався суперник.

Борис Баранець після розіграшу кутового, з-за меж карного майданчика у падінні, майстерним ударом зумів вирівняти становище у рахунку, але на короткий час.

Повторна атака футболістів «Ниви» закінчилась другим голом. На завершальній стадії тернопільської атаки необачно зіткнулися воротар Мар’ян Марущак і захисник Любомир Гальчук і м’яч безперешкодно влетів у сітку воріт. Рахунок став 1:2 на користь «Ниви».

Львів'яни у цій не змогли скористатися послугами Григорія Баранця і Андрія Радя. Григорій заліковував пошкодження, Андрій продовжує «боротися» з грипом.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости