Олександр Єфремов: "Найперше і найголовніше - це відсутність гарантій безпеки"

16 апреля 2008, среда. 23:06


Як відомо, на засіданні Бюро ПФЛ було вирішено провести матч 26-го туру «Металіст» – «Карпати» на харківському стадіоні «Динамо». У четвер відповідну перевірку має провести профільний комітет ФФУ, після чого й буде озвучено остаточний вердикт у цій справі. Утім, генеральний директор ФК «Карпати» Олександр Єфремов повідомив Інформаційному центру клубу, що львів`яни приймуть будь-яке рішення комітету.

- Які основні претензії у львівського клубу до проведення виїзного матчу проти «Металіста» на стадіоні «Динамо»?

- Найперше і найголовніше - це відсутність гарантій безпеки. Крім того, жалюгідний стан технічних приміщень – роздягалень тощо.

- Наскільки категоричною є позиція «Карпат» в цьому питанні? Тобто, якщо профільний комітет ФФУ залишить рішення Бюро ПФЛ в силі, чи гратимуть «Карпати» на «Динамо»?

- Так, ми будемо виконувати рішення комітету. Однак я хотів би сказати інше. Припустимо, фінал Кубку України відбудеться за дощової погоди, і нове поле на ОСК «Металіст» прийде в негідне становище. Де в такому випадку відбудеться, скажімо, домашній матч «Металіста» з київським «Динамо»? Правильно, на стадіоні «Динамо», тільки от не в Харкові, а в Києві. Я впевнений на всі сто відсотків, що «Динамо», як і «Шахтар», не погодилось би грати на цій арені. А всі інші команди можна «нагинати». Отакі у нас стандарти…





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости