Ващук - у Львові!

18 июля 2008, пятница. 00:04

Олександр Паук Автор UA-Футбол

Владислав Ващук, на рахунку якого виступи у Лізі Чемпіонів та у національній команді України, сьогодні, 17 липня приміряв футболку ФК «Львів». Тим самим один із кращих вітчизняних гравців довів, що найближчий рік проведе у нашому княжому місті. Після напруженого тренувального заняття футболіст поділився першими враженнями про перебування в команді синьо-золотих левів.

- Владиславе, на як довго ви до Львова?

- (Сміючись) Все залежить від рівня моєї форми і того на скільки я потрібний цій команді. Але якщо на поважно, то цей сезон планую відпрацювати максимально в команді, яку тренує такий відомий фахівець, як Степан Юрчишин.

- Як сприйняли вас хлопці у команді?

- Звичайно і нічого особливого я не зауважив. Готуюся до сезону і вони також. Тож наші голови більше були зайняті тренувальним процесом.

- З ким знайомі?

- Окрім Мар’яна Марущака, я поки що нікого не знаю з партнерів. Але цю проблему, сподіваюся, швидко усунемо. До того ж у футболі головне порозуміння на полі.

- Сьогоднішнє тренування у порівнянні з київським, мабуть, забава?

- Що ви. Мені давно не доводилось так інтенсивно працювати на тренуванні. (львів'яни провели півторагодинне заняття). Одразу видно, що школа Юрчишина не гірша за київську.

- Сім’ю привезете до Львова?

- Спробу таку зроблю. Але спершу треба самому влаштуватися.

- Дякую за розмову і бажаю удачі!

- І я вдячний за увагу.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости