Контрольний матч. ФК "Львів" - "Бетмен Петролспор" (Турція, Д3) 4:0

6 февраля 2009, пятница. 14:38


ФК «Львів» - «Бетмен Петролспор» 4:0 (3:0)

Склад ФК «Львів»:

1 тайм: Мусієнко, Романюк, Жданов, Леонідов, Кіцута,Лупашко, Баранець Б., Федорчук, Худзік, Баранець Г., Мандзюк

2 тайм: Шевчук, Мостовий, Розгон, Лазар, Кіцута, Яворський, Даньків, Зозуля, Панас, Акімов, Козак

Голи: Мандзюк 2 голи, Худзік, Козак (з пенальті).

У четвер, п’ятого лютого, ФК «Львів» провів другий контрольний матч. На цей раз суперником львів’ян були турецькі футболісти третьолігового «Бетмен Петролспор». Ця команда заснована у 1960 році, а свої домашні матчі проводить на стадіоні «Бетмен», який вміщає 5 тисяч глядачів.

ФК «Львів» у ході матчу виразно домінував на футбольному полі. Гравці контролюючи перебіг подій переважали нижчого за класом суперника. Львівська команда демонструвала хорошу комбінаційну гру і успішно втілила свою перевагу у забиті м’ячі.

У першому таймі у львів’ян двічі відзначився Олександр Мандзюк, внаслідок добре розіграних комбінаційних дій. Третій м’яч на рахунку Павла Худзік, який майстерно скористався помилкою турецьких захисників. заволодівши м’ячем львівський нападник вправно скерував «смугастого» у ворота.

У другому таймі львів’яни продовжували володіти ініціативою, постійно створюючи небезпечні моменти біля воріт суперника. В одній із чисельних атак Михайло Козак здійснив стрімкий індивідуальний прохід у штрафний майданчик «бетманців». Суперник не знайшовши кращого способу оборони, грубо порушив правила гри. Пенальті взявся виконувати Козак. Михайло чітким ударом реалізував пенальті і встановив кінцевий результат гри. Тож, Підопічні тренера Сергія Ковальня на тренувальному в Туреччині удруге перемагають свого суперника із «сухим» рахунком.

На думку тренерського штабу у звітному поєдинку команда успішно виконала тактичні настанови і завдання на гру.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости