Контрольний матч. "Карпати" - "Москва" 3:2

16 февраля 2009, понедельник. 21:31


«Карпати»: Новак, Кобін, Мілошевіч, Тубіч, Ощипко, Ткачук (Пшеничних 86), Худоб`як, Гурулі (Голодюк 58), Кожанов, Кузнецов, Кополовець (Зеньов 69).

ФК «Москва»: Гаврилов, Іонов, Йоп, Грігалава, Луканченков, Шешуков, Ставпець, Тарасов, Голишев, Вукіч, Мареніч.

Запасні: Поляков, Окоронкво, Голубов, Дакоста, Стрелков, Круніч, Ребко, Васяновіч, Рилов, Набабкін.

Голи у складі «Карпат»: Худоб`як (57, 81), Кузнецов (90 + 1).

У черговому спарингу львівських "Карпат" в Туреччині суперником нашої команди був російський ФК "Москва".

На перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь підопічних Міодрага Божовіча. Однак у другому таймі "зелено-білим" вдалось вирвати перемогу - 3:2. «Дублем» відзначився Ігор Худоб`як, а переможний гол Сергій Кузнецов забив вже у доданий арбітром час.

За словами тренера «Карпат» Володимира Безуб`яка, уперше на тренувальних зборах взяв участь у спарингу Сергій Пшеничних. Капітан команди вийшов на заміну наприкінці поєдинку.

Вже на 7-й хвилині росіяни відкрили рахунок у матчі: після прострілу з флангу з 7-ми метрів вгатив м’яча у сітку воріт Андрія Новака відомий за виступами у футболці донецького «Шахтаря» Звонімір Вукіч.

За 3 хвилини після прострілу Кузнецова відновити рівновагу мав шанс найкращий у міжсезонні голеадор «Карпат» Михайло Кополовець, однак його удар в останній момент заблокував захисник.

На 16-й хвилині «Карпати» пропустили вдруге: Андрій Ткачук «обрізався» у центрі поля, й гравець «Москви» дальнім ударом з 30 метрів подвоїв рахунок. Незабаром москвичі мали шанс спрямувати «зелено-білих» вже у нокаут, однак на 24-й хвилині після помилки захисників ворота Новака врятувала стійка.

Після цього гостро атакували лише карпатівці. Кополовець ще до перерви мав дві прекрасні нагоди зрівняти рахунок у матчі: спочатку на 28-й хвилині ударом повз ворота він змарнував вихід сам-на-сам з Іллею Гавриловим, а за дві хвилини до свистка на відпочинок з ідеальної позиції не влучив у площину воріт.

Після перерви «Карпати» продовжили розхитувати захист суперника, при цьому не даючи підопічним Божовіча жодного шансу біля воріт Новака. На 49-й хвилині після прострілу Ігоря Ощипка у поперечку зарядив Кузнецов. За 8 хвилин той же Ощипко розпочав гольову комбінацію, навісивши з лівого флангу у штрафний на Дениса Кожанова, який прийняв м’яча і переправив на Ігоря Худоб`яка – 1:2.

Після виходу на заміну Олега Голодюка перевага «Карпат» досягла свого апогею. Худоб`як на 62-й хвилині міг відзначитись і зі стандарту, однак після його удару зі штрафного воротар «Москви» рятує свою команду.

На 77 хвилині гострою стала атака «Карпат» правим флангом: Сергій Зеньов вивів Голодюка сам-на-сам з голкіпером, який після удару карпатівського хавбека перевів м’яча на кутовий. Утім, на 81-й хвилині Голодюк таки задав ритм гольовій комбінації: розпочав триходівку пасом на Кожанова, який завдяки точному прострілу вдруге у матчі виступив асистентом Худоб`яка. За дві хвилини після навісу Зеньова «Худік» вже мав забивати головою, однак «Москву» вкотре рятує голкіпер. На 88-й хвилині Кузнецов марнує черговий вихід сам-на-сам, а вже у доданий час таки приносить «Карпатам» перемогу. «Зелено-білі» подали кутовий, м’яч рикошетом від Зеньова потрапив до Кузнецова, який і змусив нас згадати сценарій одного з минулорічних матчів «Карпат» на «Україні» – 3:2.

Свій останній поєдинок перед поверненням до Львова карпатівці проведуть 20-го лютого. Питання щодо суперника нашої команди наразі залишається відкритим.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости