Дебют переможців конкурсу телекоментаторів!

24 марта 2009, вторник. 23:55


Під час телевізійних трансляцій матчів 21-го туру Епіцентр Чемпіонату України на «Першому Національному» відбулося одразу три коментаторських дебюти! Свої навички та майстерність, працюючи поруч із більш досвідченими колегами, демонстрували переможці організованого ПРЕМ’ЄР-ЛІГОЮ першого конкурсу телевізійних коментаторів.

На суд глядачів свої перші матчі представили Тарас Брезицький («Таврія» - «Металург» Д.), Орест Патер (ФК «Львів» - «Металург» З.) та Ярослав Лодигін (ФК «Харків» - «Кривбас»). На жаль, через перенос матчу «Іллічівець» - «Металіст» не відбувся дебют ще одного переможця конкурсу − Віталія Плецана. У звітному турі не коментував також і Віталій Крутяков. Він є більш досвідченим за своїх молодих колег, вже маючи в своєму активі коментування трьох матчів попередніх турів весняної частини Епіцентр Чемпіонату України, а також досвід робот и флеш-репортером. Зазначимо, що ще один конкурсант Максим Гіленко підключився до роботи у 20-му турі - він коментував для «Першого Національного» матч із Запоріжжя між місцевим «Металургом» та київським «Динамо».

Прем’єр-ліга і надалі планує залучати до коментування матчів Епіцентр Чемпіонату України не лише п’ятірку переможців конкурсу коментаторів, але й деяких з його фіналістів.

Оцінити роботу дебютантів, а також інших коментаторів, залучених до трансляцій матчів Епіцентр Чемпіонату України, традиційно можна на сторінці «Рейтинг коментаторів» розділу «Інтерактив» офіційного сайту Прем'єр-ліги. Там же доступний і загальний рейтинг телекоментаторів.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости