Андрій Тлумак: “За рахунок швидкості ми й обіграли “Металіст”

27 февраля 2010, суббота. 20:00


Капітан “Карпат” Андрій Тлумак запевняє, що гра проти “Металіста” не була для “зелено-білих” принциповою. “Це був черговий календарний матч, - розповів воротар кореспондентові UA-Футболу, - а перемогли ми заслужено”.

Андрію, складно було налаштуватись на матч?

Лише в тому плані, що це перша гра. А так, я вже говорив на передматчевій прес-конференції, що журналісти занадто роздули цей матч, мовляв, “Карпати” будуть битися до останнього проти команди Маркевича. Одначе для нас це була просто чергова гра в чемпіонаті. І тренерський штаб налаштовував нас як на календарний матч, а не на якесь дербі.

Добре, що ми зуміли виграти, бо це перша гра у другому колі, а розпочинати з перемоги завжди приємно. І я впевнений, що вона вона піде нам на користь.

Те, що Маркевич тренер національної збірної було додатковим стимулом?

Звичайно, що кожен гравець бажає якнайкраще зарекомендувати себе перед наставником головної команди країни, але неважливо чи ти граєш проти “Металіста”, чи проти якоїсь іншої команди, завжди треба викладатись на повну. Бо не по одному матчу судять. І якщо є стабільність, тоді, можливо й відкриється дорога у збірну.

“Карпати” перемогли, та, водночас, змарнували декілька чудових нагод збільшити перевагу. Як ввжаєш, Кузнєцова сьогодні не хватало чи, можливо, його відсутності ніхто і не помітить?

Незамінних людей немає. Який би не був футболіст, навіть якщо він володів “Золотим м'ячем”, все одно рано чи пізно на його місце приходили нові гравці. Вважаю, що той же Батіста нічим не гірший за Кузнєцова, Зеньов сьогодні створив чимало моментів біля воріт суперника. Реалізація, звісно, дещо кульгає, але, думаю, все буде нормально.

Склалось враження, що гравці “Металіста” недооцінили суперника...

Ні, це ми добре зіграли. У нас швидка команда і, думаю, саме за рахунок швидкості ми й обіграли “Металіст”. Вони не встигали за нами. Харківські футболісти технічні, хороші, та попри те ми сьогодні були сильніші.




Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости