Віталій Кварцяний: "У "Карпат" виграти матч буде складно"

30 марта 2011, среда. 23:12


Головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний завітав на відеочат до газети «Волинські новини». Окрім політичних та особистих запитань, уболівальники поцікавилися думкою епатажного наставника щодо майбутнього недільного протистояння, в якому його команда зустрінеться з львівськими «Карпатами».

«Ми будемо намагатися грати з «Карпатами», тому що це західне дербі. Ми поки не мали перемог у другому колі. І нам буде важко з «Карпатами», адже вони відчули серйозну, позитивну адаптаційну процедуру у вигляді участі в Лізі Європи, пройшли серйозний етап підготовки, набралися досвіду і за цей період вони посилилися. І в фінансовому, і в організаційному, і в якісному плані у питанні виконавців. У нас же навпаки. Йдуть деградаційні процеси у відносинах влада-футбольний клуб. Ми повинні були продати гравців, щоб закрити низку проблем в економічному плані для того, щоб можна було працювати, грати. Але, тим не менш, у нас непогана команда».

«Сподіваюся, що всі будуть здорові. Стевіч отримав восьму картку і дві гри пропускає - зокрема, з «Карпатами». Але це нас «вислідили», та й зловив суддя, який у Дніпропетровську судив з «Арсеналом». Решта гравців - Бутко, Павлов і Лисенко, які приїдуть зі збірної. Сподіваюся, вони будуть у хорошому функціональному стані: два-три дні до гри дозволять нам більш зігратися, відчути один одного».

«Ми будемо намагатися грати на перемогу, щоб людей не розчарувати. Але це футбол, гарантувати результат я не можу, можу гарантувати бажання грати. У «Карпат», звичайно, виграти матч буде складно. Думаю, якщо ми не програємо, це буде хороший результат. Ми будемо прагнути виграти і будь-який рахунок нас влаштує: або 1:0 або 2:1. 3:0 нам не треба. Якщо 5:0 - ніхто не буде проти. Будемо намагатися підготуватися добре».





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости