Офіційно. Олег Кононов підписав з ФК "Карпати" контракт на три роки

8 июня 2011, среда. 10:41


Білоруський тренер Олег Кононов підписав з ФК "Карпати" контракт на три роки з можливістю продовжити угоду ще на два роки.

Одразу після підписання контракту з ФК «Карпати» головний тренер «зелено-білих» Олег Кононов дав коментар Інформаційному центру клубу.

«В першу чергу хочу подякувати за довіру нашим вболівальникам, керівництву клубу та футболістам. Звичайно, я дуже радий, що підписав новий контракт і продовжую свою роботу в «Карпатах». Незважаючи на те, що я пропрацював у Львові вже три роки, це для мене новий етап у моїй тренерській кар’єрі, новий виклик. Перед нами стоять серйозні завдання. Однак я не хочу багато про це говорити. Але обіцяю, що за підтримки місцевої влади, керівництва та всіх працівників клубу разом з футболістами і колегами по тренерському штабу робитиму усе, щоб «Карпати» прогресували, розвивалися та досягали максимальних результатів. При цьому ми зробимо усе, аби «зелено-білі» демонстрували видовищний футбол, на який, як на гарну виставу у театрі, буде збиратися повний стадіон», – сказав Олег Георгійович.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости