Михайло Кополовець: 'У судді було завдання допомогти "Шахтарю"

28 ноября 2011, понедельник. 18:02


Після болючого удару, якого «Карпатам» завдав «Шахтар», розгромивши львів'ян у них на полі із непристойним рахунком 5:0, гравці «зелено-білих», звісно, були не в найкращому настрої. "Карпатівці" злилися не лише на себе, а й на головного дійового персонажа гри, кримського арбітра Юрія Вакса. Про суддівство, про гру та про свої емоції від поразки кореспонденту Вголосу розповів півзахисник "Карпат" Михайло Кополовець.

Михайле, п’ять голів, мабуть, забагато?

Дійсно забагато. Утім, хочу сказати, що суддя сьогодні був явно на боці «Шахтаря». А коли приїжджає така команда як «Шахтар», та ще й їм симпатизує суддя, то це однозначно поразка. Це читалося, тому що команда приїхала після важкої гри. Я знав, що буде важко, бо суддя допомагатиме, але щоб настільки.

Кажуть, що пенальті не було, як мінімум одного так точно. Та й ці маленькі «підсвисти» на користь гостей. Якщо говорити про арбітра, це просто катастрофа. Йому спочатку треба в другій лізі посудити, а потім нехай вже Прем’єр-лігу судить. Мабуть, за цей матч він отримав преміальні більші, ніж ми всі разом узяті.

Як арбітр обгрунтовував свої рішення?

Та він нічого не говорив. У нього було завдання після «Порто» допомогти «Шахтарю».

Мабуть, була якась особлива мотивація у грі із «гірниками».

Вона то була, але суддя просто все це приглушив. Із першої хвилини арбітр мав симпатію до гостей. Ще раз повторюю, що якщо такій команді як «Шахтар» допомагає суддя, то поразка неминуча.





Следите за нами:
Мы в Viber Мы в Facebook Мы в Telegram

Лучшие букмекеры

Букмекер
Бонус

Новости Футбола

Все новости